Κατατέθηκε ο φάκελος για τη μερική ανάπλαση του γηπέδου Παναχαϊκής
Σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Πρόεδρος της ΠΓΕ, Παναγιώτης Σεμιτέκολος ζήτησε την συμπαράσταση του Γενικού Γραμματέα στο έργο ειδικά και γενικά στην Παναχαϊκή
Τον πλήρη φάκελο που αφορά την μερική ανάπλαση του γηπέδου της Παναχαϊκής, κατέθεσε στη ΓΓΑ η ΠΓΕ, η οποία πήρε αριθμό πρωτοκόλλου και χρεώθηκε στον αρμόδιο υπάλληλο.
Τον φάκελο παρέδωσε ο ειδικός Γραμματέας της ΠΓΕ, Αγγελος Ροζής και ο Πολιτικός Μηχανικός Σπύρος Μαντάς που κατάρτησε την μελέτη και κατέχει τον τεχνικό έλεγχο του φακέλου.
Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης της ΠΔΕ, Φωκίων Ζαΐμης, «αρωγός της πρότασης και όλης της προσπάθειας της ομάδας», όπως τον χαρακτηρίζει η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής.
Ο ογκώδες φάκελος παραδόθηκε σε συνεννόηση και με παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά για να τύχει η πρόταση την καλύτερη και ταχύτερη διεκπεραίωση.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Πρόεδρος της ΠΓΕ, Παναγιώτης Σεμιτέκολος ζήτησε την συμπαράσταση του Γενικού Γραμματέα στο έργο ειδικά και γενικά στην Παναχαϊκή.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ζώδια σήμερα 8/11: Λέων – Νέοι ορίζοντες και αισιοδοξία!
Τέλος το Call of Duty Warzone σε PS4 και Xbox One τι γίνεται με όπλα και skins
Πώς το GPT-6 Cyber της OpenAI εντοπίζει κενά ασφαλείας σε Firefox και Linux
Έρευνα: Ποιο αλάτι μπορεί να σώσει εκατομμύρια ζωές παγκοσμίως
Η ΕΕ ζητά αλλαγές στον αλγόριθμο του TikTok
