Κατερίνα Γρ. Σολωμού – Ευχαριστίες για την εκδήλωση της ονοματοδοσίας της πλατείας στο Κούμαρι Αιγίου

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα, στη γενέτειρα του Γρηγόρη Σολωμού πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση

κουμαρι

Τις ευχαριστίες της, μέσω  του pelop.gr στέλνει σε όλους όσους συνέβαλαν στην εκδήλωση ονοματοδοσίας της πλατείας Γρηγορίου Σολωμού, η καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής του Παν/μιου Πατρών,  Κατερίνα Σολωμού.

Συγκεκριμένα:

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα, στη γενέτειρα του πατέρα μου Γρηγόρη Σολωμού, στον Κούμαρη Αιγιάλειας, πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση ως φόρος τιμής και αναγνώρισης στην πολυεπίπεδη προσφορά του.

Η ανακαινισμένη πλατεία του τόπου που γεννήθηκε, μεγάλωσε και τόσο πολύ αγάπησε, φέρει πλέον το όνομα «Γρηγόριος Σολωμός».

Eκ μέρους της οικογένειάς μου ευχαριστώ όλους από καρδιάς, γιατί αναγνώρισαν τους αγώνες και την προσφορά του πατέρα μου.

Ευχαριστώ θερμά:

-Τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Παναγιώτη Μαρκόπουλο  για την εισήγησή του για την ονοματοδοσία της πλατείας.

-Τον  Δήμαρχο κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας για την ομόφωνα θετική απόφαση τους και κυρίως γιατί απέδειξαν πως δεν ξεχνούν.

-Τη δημοσιογράφο Πέπη Σπηλιωτοπούλου για τον άψογο συντονισμό της εκδήλωσης.

-Όλους όσοι παραβρέθηκαν τιμώντας με την παρουσία τους την προσφορά του στον τόπο του αλλά και στη χώρα  μας, από τις θέσεις ευθύνης τις οποίες υπηρέτησε με αίσθημα ήθους και ευσυνειδησίας.

-Όλους όσοι συνετέλεσαν στην υλοποίηση της τιμητικής εκδήλωση

Κατερίνα Γρ. Σολωμού

Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ