Κατερίνα Λέχου: Όσα είπε για τον λόγο που δεν έκανε παιδιά

Δεν ξέρω αν η παρουσία ενός παιδιού θα άλλαζε τη σχέση μου με τον σύζυγό μου, είπε σε άλλο σημείο η ηθοποιός

Κατερίνα Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για την παιδεία στη σημερινή εποχή και τον λόγο που δεν έκανε παιδιά.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Για τις αρνητικές συμπεριφορές των ανθρώπων και τις γυναικοκτονίες, η ηθοποιός ανέφερε: «Με θλίψη βλέπω ότι το πνεύμα μας δεν εξελίσσεται και πάρα πολλά αρνητικά πράγματα είναι καταγεγραμμένα στο DNA μας και δεν μπορούν να ξεριζωθούν. Θέλει πολύ βαθιά ενδοσκόπηση, αλλαγή εκ βάθρων της Παιδείας. Πιστεύω στην Παιδεία και δεν εννοώ τα σχολεία, εννοώ την Παιδεία».

Δείτε το βίντεο

Και προχώρησε αποκαλύπτοντας: «Ίσως γι΄ αυτό δεν έκανα παιδιά, ένιωθα αφενός ανασφαλής σε σχέση με εμένα, στο τι θα τους εμφυσήσω και ότι αφετέρου όλο αυτό το γύρω είναι δύσκολο. Το να είσαι γονέας είναι το πιο δύσκολο έργο από όλα. Όλα τα άλλα μπορείς να τα καταφέρεις».

Επιπροσθέτως, σημείωσε ότι νιώθει πολύ μεγάλη ευθύνη ακόμη και με τα ανίψια της: «Κάθε φορά που μου ζητάνε τα ανίψια μου τη γνώμη μου έχω μια αγωνία και λέω: “Παναγία μου, βοήθησέ με να πω κάτι που θα αξίζει τον κόπο, κάτι που να έχει νόημα, κάτι που να μην τους κάνει κακό. Αν δεν τους κάνει καλό, τουλάχιστον να μην είναι για κακό”. Έχω τρομερό αίσθημα ευθύνης».

Σε σχετική ερωτήση, η Κατερίνα Λέχου απάντησε: «Δεν ξέρω αν η παρουσία ενός παιδιού θα άλλαζε την σχέση μου με τον σύζυγό μου, ωστόσο αυτό έχει γίνει και με την παρουσία ενός κατοικίδιου, του σκύλου μας. Η σχέση μου με τον σύζυγό μου είναι απόφαση, σύνδεση, υπάρχει αγάπη, ότι θέλω να προχωρήσουμε μαζί αυτό το μονοπάτι. Με βοήθησε πολύ η ψυχοθεραπεία που κάνω. Ο ψυχίατρος μου μου είπε πως δεν πρόκειται να αλλάξω, αλλά θα αρχίσω να καταλαβαίνω τον εαυτό μου».

Διαβάστε επίσης:

 

Σαφές μήνυμα Μητσοτάκη στα Σκόπια: «Απόλυτη συμμόρφωση της Β. Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος»

Κοινωνικός Τουρισμός 2024-2025: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις, ποια τα κριτήρια μοριοδότησης

Puff Daddy: Σκληρό βίντεο τον δείχνει να χτυπάει άσχημα την πρώην σύντροφό του σε διάδρομο ξενοδοχείου

Ξανά στις ράγες το τρενάκι του Πηλίου