Κατερίνη: Καθηγητής μουσικής καταδικάστηκε για ασέλγεια σε 10χρονο μαθητή του
Κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος 10χρονου μαθητή του.
Καθηγητής μουσικής σε Δημοτικό Ωδείο στην Κατερίνη καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών και 4 μηνών, καθώς κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος 10χρονου μαθητή του.
Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης ανέστειλε την ποινή για 3 έτη, υπό τους όρους της παρακολούθησής του από κοινωνικό επιμελητή, της εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα, όπως επίσης της απαγόρευσης κάθε μορφής επικοινωνίας με τον ανήλικο, αλλά και προσέγγισής του σε απόσταση 100 μέτρων.
Το Δικαστήριο, που εξέτασε την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, αναγνώρισε στον 55χρονο κατηγορούμενο τα ελαφρυντικά τού πρότερου σύννομου βίου και της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς. Το πρώτο ελαφρυντικό του είχε αναγνωριστεί ήδη από το πρωτόδικο δικαστήριο, όταν είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 4 ετών.
Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη το 2015 μετά από καταγγελία της μητέρας του ανήλικου. Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την εις βάρος του κατηγορία, αποδίδοντας- μεταξύ άλλων- την καταγγελία στην καχυποψία της μητέρας.
Μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση είχε προφυλακιστεί και είχε τεθεί σε αργία.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μπορεί ένα φρούτο να βοηθήσει πραγματικά σε καλύτερο ύπνο;
Η Ομοσπονδία Συλλόγων Αιγιαλείας στο Rhodes Pre-Forum 2026 ΦΩΤΟ
Η Binance κάλυψε το 95% των 6,3 δισ.$ κλεμμένων crypto και επαναφέρει τις αναλήψεις
Πώς να καθαρίσετε την τοστιέρα χωρίς να χαράξετε τις πλάκες
Νατάσα Παζαΐτη: Η σπάνια τηλεοπτική εξομολόγηση – Η απάντηση στις φήμες για την υγεία της
