Σοκ: Κατέρρευσε η οροφή στο ΔΑΪΣ!
Λίγες μόλις ημέρες μετά τους αγώνες των Rising Stars της ΕΟΚ στο ΔΑΪΣ και κατέρρευσε η οροφή του κλειστού γυμναστηρίου από το χιόνι!
Απίστευτη μοιάζει η καταστροφή που άφησε πίσω της η χιονόπτωση των προηγούμενων ημερών στα Εκπαιδευτήρια του Δούκα και συγκεκριμένα στο κλειστό ΔΑΪΣ. Η οροφή του κλειστού γυμναστηρίου κατέρρευσε μετά τη χιονόπτωση της Δευτέρας (24/1), κάνοντας την έδρα του Δούκα να μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο.
Στην προκειμένη περίπτωση, μάλιστα, δεν κάνουμε λόγο για κάποιο ανοιχτό προπονητήριο σκεπασμένο με τέντα, όπως στις περιπτώσεις του Πανιωνίου και του Ηλυσιακού. Πρόκειται για την κεντρική σάλα των Εκπαιδευτηρίων, το γήπεδο που φιλοξενεί τις προπονήσεις και τους αγώνες όλων των τμημάτων του Δούκα (από το ανδρικό μέχρι τις ακαδημίες) σε μπάσκετ, χάντμπολ και ποδόσφαιρο σάλα.
Θυμίζουμε ότι στην εν λόγω εγκατάσταση έπαιξε πριν από μερικές ημέρες ο Προμηθέας στο τουρνουά Rising Stars ης ΕΟΚ!
Πηγή: zougla.gr
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ζώδια σήμερα 8/11: Λέων – Νέοι ορίζοντες και αισιοδοξία!
Τέλος το Call of Duty Warzone σε PS4 και Xbox One τι γίνεται με όπλα και skins
Πώς το GPT-6 Cyber της OpenAI εντοπίζει κενά ασφαλείας σε Firefox και Linux
Έρευνα: Ποιο αλάτι μπορεί να σώσει εκατομμύρια ζωές παγκοσμίως
Η ΕΕ ζητά αλλαγές στον αλγόριθμο του TikTok
