Καθομολόγηση Νέων Διδακτόρων της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου
Η Διοίκηση και η ακαδημαϊκή κοινότητα του Ιδρύματος εκφράζουν θερμά συγχαρητήρια στις δύο νέες διδάκτορες και καλή συνέχεια στο έργο τους.
Σήμερα, Τρίτη, 23 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Διοίκησης του Ε.Α.Π. στην Πάτρα, παρουσία του Προέδρου της Δ.Ε. του ΕΑΠ, Καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη, του Κοσμήτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών (ΣΑΕ) του Ε.Α.Π., Καθηγητή Εμμανουήλ Κουτούζη, και του Επιβλέποντα Καθηγητή κ. Γεώργιου Βλαχάκη, η καθομολόγηση των Νέων Διδακτόρων, της κ. Όλγας Μούτσιανου και της κ. Μαρίας Χούπη.
Ο Επιβλέπων Καθηγητής κ. Γεώργιος Βλαχάκης δήλωσε ότι η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι για τις νέες διδάκτορες, των οποίων οι διατριβές είναι υψηλού επιπέδου και συμβάλουν στην εξέλιξη της έρευνας στα θέματα Επικοινωνίας της Επιστήμης.
Η Διοίκηση και η ακαδημαϊκή κοινότητα του Ιδρύματος εκφράζουν θερμά συγχαρητήρια στις δύο νέες διδάκτορες και καλή συνέχεια στο έργο τους.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ταξίδι με παιδιά: Ο απαραίτητος οδηγός ασφαλείας από παιδίατρο
Το αδιέξοδο της Meta και τα smart glasses
Το μυστικό της νεότητας μετά τα 60: Η καθημερινή συνήθεια που «χτίζει» μυς χωρίς γυμναστήριο
Το Blade Runner 2099 έχει επιτέλους trailer και ημερομηνία – όλα όσα ξέρουμε
Ρίχνει το σάκχαρο σε χρόνο ρεκόρ: Η υπερτροφή που σταθεροποιεί τη γλυκόζη μετά από κάθε γεύμα
BMW: Αποκαλύφθηκε το ηλεκτρικό M3 και ίσως είναι το καλύτερο M όλων
Πώς αλλιώς να φας όσπρια όταν έχει ζέστη; 8 δροσερές και νόστιμες ιδέες για το καλοκαίρι
Η Κίνα τα απαγόρευσε ήδη: Τα ηλεκτρονικά χερούλια των Tesla στο μικροσκόπιο
