Κάτω Αχαΐα: Εκδήλωση για το Διαδίκτυο από το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας Καλλίπολις

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας Καλλίπολις και ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Το Διαδίκτυο στη ζωή μας, διατηρώντας τη σύνδεση με τα παιδιά μας ανοιχτή.»

Κάτω Αχαΐα: Εκδήλωση για το Διαδίκτυο από το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας Καλλίπολις

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας Καλλίπολις και ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Το Διαδίκτυο στη ζωή μας, διατηρώντας τη σύνδεση με τα παιδιά μας ανοιχτή».

Είναι γεγονός πως η χρήση του Διαδικτύου όσο περνούν τα χρόνια αυξάνεται και η μέση ηλικία που τα παιδιά ξεκινούν να το χρησιμοποιούν μειώνεται. Όλο και πιο συχνά ερχόμαστε αντιμέτωποι με προβληματισμούς όπως μεταξύ άλλων:

î Ποιοι είναι οι πιο συχνοί κίνδυνοι για τα παιδιά & τους εφήβους στο Διαδίκτυο και πως μπορούμε να τα προστατέψουμε;
î Ποια στάση να κρατήσουμε ως γονείς σχετικά με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;
î Πότε μιλάμε για «εξάρτηση» και πως μπορούμε να προλάβουμε την εμφάνιση της;

Κάτω Αχαΐα: Εκδήλωση για το Διαδίκτυο από το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας Καλλίπολις

Σε όλα αυτά τα ερωτήματα αλλά και σε ειδικότερα θέματα θα εστιάσει η επιμορφωτική συνάντηση η οποία πρόκειται να υλοποιηθεί τη Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 στις 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη στην Κάτω Αχαΐα.

Ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η κ. Σταύρου Θωμαΐς – Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η εκδήλωση υλοποιείται με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κ.Αχαΐας, του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σαγεΐκων, του Συλλόγου Σουδενιωτών, του πολιτιστικού Συλλόγου Φλώκα και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κ.Αχαΐας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 ή στο email: kpachaia@pat.forthnet.gr, στην ιστοσελίδα και στο Facebook.

 

 

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ