Κάτοικοι Αιγίου οι Ν. Μαχαίρας και Ν. Μαυρούλιας
Η διοίκηση του Παναιγιαλείου ανακοίνωσε πριν από λίγο την ανανέωση της συνεργασίας της με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές.
Η ανακοίνωση: ” Με ακόμα δύο αιγιώτες ποδοσφαιριστές θα συμπορευτεί η ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Η διοίκηση του Παναιγιαλείου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της και για την επόμενη σεζόν με τους Νίκο Μαχαίρα και Νίκο Μαυρούλια.
Ο Νίκο; Μαχαίρας είναι 21 ετών, αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, αλλά παίζει με ευχέρεια τόσο ως αριστερός μπακ, όσο και ως αμυντικός μέσος. Την περασμένη περίοδο είχε 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Ο Νίκος Μαυρούλιας είναι 23 ετών, τερματοφύλακας και την περίοδο 2022-2023 κάθισε σε 11 παιχνίδια κάτω από τα γκολπόστ του Παναιγιαλείου.
Ευχόμαστε και στους δύο να είναι γεροί και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ακόμα περισσότερες χαρές με την αγαπημένη μας ομάδα”!
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Volkswagen φέρνει τα πιο προηγμένα ηλεκτρικά της στην Κίνα και η Ευρώπη θα περιμένει
Αχαΐα: Δυναμική παρουσία των ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ στις εκδηλώσεις τις 28ης Οκτωβρίου
Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ στα Ιωάννινα με 700 θέσεις εργασίας στις 7 Νοεμβρίου 2026
Η Amazon παρουσίασε πέντε νέες συσκευές Alexa
Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στα Αραχωβίτικα ΦΩΤΟ
