Καβάλα: Νεκρός 64χρονος σε πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο μοτοσικλετών – Τραυματίστηκε 51χρονος
Το δυστύχημα σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Καβάλας–Ξάνθης, στο ύψος του Χαλκερού – Η Τροχαία ερευνά τις συνθήκες της σύγκρουσης
Ένας 64χρονος έχασε τη ζωή του και ένας 51χρονος τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου στην Εθνική Οδό Καβάλας–Ξάνθης.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Αστυνομίας, το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 18:30, στο 7,5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Καβάλας–Ξάνθης, στην περιοχή του Χαλκερού.
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 51χρονος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δεύτερη μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε ο 64χρονος.
Από τη σύγκρουση ο 64χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο 51χρονος υπέστη τραυματισμούς.
Προανάκριση από την Τροχαία Καβάλας
Στο σημείο κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες οι δύο μοτοσικλέτες βρέθηκαν σε τροχιά σύγκρουσης δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί.
Η Ελληνική Αστυνομία δεν έχει δημοσιοποιήσει μέχρι στιγμής επιπλέον στοιχεία σχετικά με την κατάσταση του 51χρονου τραυματία ούτε για τους επιμέρους παράγοντες που ενδέχεται να συνέβαλαν στο δυστύχημα.
Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες της πλαγιομετωπικής σύγκρουσης διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.
Το δυστύχημα σημειώθηκε σε έναν από τους βασικούς οδικούς άξονες που συνδέουν την Καβάλα με την Ξάνθη, με την αστυνομική έρευνα να επικεντρώνεται πλέον στην ακριβή πορεία των δύο δικύκλων πριν από τη σύγκρουση.
Μέχρι να ολοκληρωθεί η προανάκριση, δεν μπορεί να αποδοθεί υπαιτιότητα σε κάποιον από τους δύο οδηγούς.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Επίσκεψη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού από 46 ελληνικές πόλεις στο Καρναβαλικό Εργαστήρι
Thessaly Evros Pass 2026: Άνοιξε η πλατφόρμα για αιτήσεις έως τις 28 Σεπτεμβρίου
Το παράδοξο της γενιάς του AI που δεν ξέρει να πληκτρολογεί
Στην 1η Εσπερίδα για τη Μεσογειακή Διατροφή το Πανεπιστήμιο Πατρών ΦΩΤΟ
«Απειλή για την ανθρωπότητα»: Η δραματική προειδοποίηση των OpenAI και Anthropic στον ΟΗΕ
