ΚΕΔΗΠ – Πατρινό Καρναβάλι: Αποσύρθηκαν τα θέματα για τον Πανελλήνιο διαγωνισμό Καρναβαλικών αρμάτων
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε αποσύρθηκε από τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρα, το θέμα του Πανελλήνιου Διαγωνισμού για στη σχεδίαση καρναβαλικών αρμάτων για το 2023.
Τα θέματα που αφορούν την έγκριση και τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό για το σχεδιασμό αρμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 αποσύρθηκαν από την ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης (αρ.11) του ΔΣ της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 και θα εισαχθούν σε επόμενο δια ζώσης διοικητικό συμβούλιο.
To αίτημα της Καρναβαλικής κοινότητας της πόλης για τη συμμετοχή και κατάθεση πρότασης από εμπειροτέχνες στον σχεδιασμό των αρμάτων είναι κατανοητό, για αυτό και εξετάζεται το νομικό πλαίσιο για να υπάρξει η δυνατότητα συμμετοχής και εμπειροτεχνών του Πατρινού Καρναβαλιού στον σχεδιασμό καρναβαλικών αρμάτων.
Το θέμα του Πανελλήνιου Διαγωνισμού για τη σχεδιάση των καρναβαλικών αρμάτων του 2023, αποκάλυψε το pelop.gr και η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Παναγοπούλου.
Έγινε και αυτό. Διοργανώνεται πανελλήνιος διαγωνισμός για τα καρναβαλικά άρματα του 2023
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς το GPT-6 Cyber της OpenAI εντοπίζει κενά ασφαλείας σε Firefox και Linux
Έρευνα: Ποιο αλάτι μπορεί να σώσει εκατομμύρια ζωές παγκοσμίως
Τέλος το Call of Duty Warzone σε PS4 και Xbox One τι γίνεται με όπλα και skins
Πώς να εντοπίσεις τον Γαλαξία της Ανδρομέδας στον νυχτερινό ουρανό
Η απόφαση – έκπληξη του Φωκά Ευαγγελινού για τη Eurovision 2027
