Κεφαλονιά: Αεροδιακομιδή στην Αθήνα για εγκαυματία από έκρηξη φιάλης αερίου
Ο 65χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς όπου και διασωληνώθηκε, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του αποφασίστηκε η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Αεροδιακομιδή με αεροπλάνο της πολεμικής αεροπορίας από την Κεφαλονιά στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης για άνδρα που είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά από έκρηξη αερίου.
Ο 65χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς όπου και διασωληνώθηκε, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του αποφασίστηκε η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Όλα συνέβησαν χθες λίγο πριν το μεσημέρι όταν εξερράγη, από άγνωστη αιτία φιάλη υγραερίου που προκάλεσε μεγάλη φωτιά σε σπίτι στα Σπάσματα Μηνιών Κεφαλονιάς, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του άνδρα που εγκλωβίστηκε μέσα στο φλεγόμενο σπίτι.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία που ενημερώθηκε για το περιστατικό έσπευσε άμεσα στην περιοχή με έξι υδροφόρα οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.
Η φωτιά, λόγω της έκρηξης, επεκτάθηκε γρήγορα σε παρακείμενο οικόπεδο, αναγκάζοντας τις αρχές να ζητήσουν την συνδρομή δύο αεροσκαφών PZL για να πραγματοποιήσουν ρίψεις νερού. Το σπίτι, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πρόχειρης κατασκευής, κάηκε ολοσχερώς, ενώ οι φλόγες εξαπλώθηκαν γρήγορα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Με έργο τα Παιδικά Χωριά SOS στην Πάτρα
Τo Gemini 3.8 Flash φέρνει AI φωνές που σκηνοθετούνται ατάκα προς ατάκα
Ψηφιακό Φροντιστήριο: Πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας για αιτήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών το σχολικό έτος
Ολοκληρώθηκε το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Έχετε Apple CarPlay; Αυτές οι ρυθμίσεις για να το κάνουν πολύ πιο χρήσιμο
