Κεφαλονιά: Δύο συλλήψεις μετά τη διάσωση 57 μεταναστών από το Λιμενικό – ΒΙΝΤΕΟ
Μεταξύ των 57 διασωθέντων μεταναστών είναι 8 γυναίκες και 5 παιδιά και οι δυο διακινητές τους.
Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού για τη διάσωση 57 μεταναστών (43 άνδρες, 8 γυναίκες και 5 παιδιά), που επέβαιναν σε ιστιοφόρο, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή κοντά στην Κεφαλονιά.
Σύμφωνα με τη σχετική ενημερώση, έπειτα από μεγάλη προσπάθεια περισυνελέγησαν όλοι οι μετανάστες και είναι καλά στην υγεία τους.
Μετά την επιχείρηση στην θαλάσσια περιοχή 60 ν.μ. δυτικά νοτιοδυτικά νήσου Κεφαλλονιάς πρωινές συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί εκ των 57, ηλικίας 26 και 28 ετών, για μεταφορά υπηκόων τρίτων χωρών που δεν έχουν δικαίωμα εισόδου στο ελληνικό έδαφος και προέκυψε κίνδυνος για την ανθρώπινη ζωή και τους οποίους επιχείρησαν από κοινού να προωθήσουν σε έδαφος κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά παράβαση του ν.4251/2014.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Από το ChatGPT στο νηπιαγωγείο μέχρι την ειδική αγωγή: Η ΤΝ μπαίνει στην τάξη και η Πάτρα ανοίγει τη συζήτηση
Πέντε χιλιάδες ημέρες στον Άρη και μια νέα φωτογραφία από την NASA
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Welcome to UP 2026: Ο Εμφύλιος ξαναδιαβάζεται στην Πάτρα – Μνήμη, τραύμα και συγκρούσεις σε διεθνές συνέδριο
