Κεφαλονιά: Συνελήφθη 46χρονος κυβερνήτης ιστιοφόρου που έπλεε μεθυσμένος στο Αργοστόλι
Χειροπέδες στον Σλοβένο ναυτικό μετά από έλεγχο των λιμενικών κατά τον κατάπλου του σκάφους
Στη σύλληψη ενός 46χρονου αλλοδαπού κυβερνήτη ιστιοφόρου σκάφους προχώρησαν χθες το βράδυ τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κεφαλληνίας, καθώς διαπιστώθηκε ότι εκτελούσε τα καθήκοντά του υπό την επήρεια αλκοόλ.
Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τον κατάπλου του ιστιοφόρου (Ι/Φ) σκάφους στο λιμάνι του Αργοστολίου. Άνδρες του Λιμενικού Σώματος πραγματοποίησαν προγραμματισμένο έλεγχο στο σκάφος και την ταυτότητα του κυβερνήτη, ο οποίος είναι υπήκοος Σλοβενίας. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, έγινε άμεσα αντιληπτό ότι ο 46χρονος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.
Ο αλλοδαπός κυβερνήτης συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία για παράβαση του άρθρου 233 του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου (Ν.Δ. 187/1973), το οποίο αφορά το αδίκημα της «μέθης εν υπηρεσία».
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να γλιτώσετε από τα κουνούπια το καλοκαίρι: Η Νο1 κίνηση
Ο νέος σχεδιασμός Liquid Glass αναβαθμίζει το WhatsApp στο Mac
Το κόλπο των 5 λεπτών στο μπαλκόνι που θα σε σώσει από τα κουνούπια αυτό το καλοκαίρι
«Αυτό το φαγητό σας βοηθά να παραμείνετε νέοι», λέει ειδικός
Το Apple Music έρχεται στα Volvo
