Κεραυνός Αιγίου-Αστέρας Τέμενης: Συζητήσεις για Aigio BC

Κεραυνός Αιγίου και Αστέρας Τέμενης βρίσκονται σε συζητήσεις για τη μεταξύ τους συνεργασία και τη δημιουργία του Aigio BC.

 

Aigio BC Κεραυνός Αιγίου και Αστέρας Τέμενης συζητούν για το Aigio BC

Ο,τι και να γίνει στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η, το σίγουρο είναι ένα. Οτι η Αιγιάλεια θα έχει του χρόνου ισχυρή εκπροσώπηση στη National League 2. Κι αυτό δεν το λέμε επειδή ο Αστέρας Τέμενης παρέμεινε στις εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ, ούτε επειδή ο Κεραυνός Αιγίου θα επιδιώξει την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 ΕΣΚΑ-Η.
Στα γραφεία της «Π» έφτασαν πληροφορίες για συζητήσεις που είναι σε εξέλιξη – για να μην πούμε ότι βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο – για τη δημιουργία μιας ενιαίας ομάδας από την Αιγιάλεια που θα εκπροσωπήσει τη νέα σεζόν την περιοχή στη National League 2. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, στις συζητήσεις που θα συνεχιστούν και την τρέχουσα εβδομάδα μετέχουν άνθρωποι του Αστέρα Τέμενης και του Κεραυνού Αιγίου, έχοντας καταλήξει, μάλιστα, σε ένα βασικό περίγραμμα συνεργασίας. Με σύνθημα το «μια ομάδα, μια πόλη», αλλά και με επικρατέστερη ονομασία το «Aigio BC», η κουβέντα λέγεται ότι έχει προχωρήσει αρκετά, ακόμη και στο πως θα οργανωθούν οι ακαδημίες και μια σειρά άλλων πραγμάτων. Κάτι η δύσκολη συγκυρία που απαιτεί συνεργασίες, κάτι τα θέματα με τις ώρες προπονήσεων και το γηπεδικό και κάτι η καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της Αιγιάλειας, έχουν φέρει κοντά τις δύο μεγάλες δυνάμεις της περιοχής. Το πόσο κοντά θα φανεί τις επόμενες ημέρες.