Κέρκυρα: Αντιδράσεις για νεαρούς που έτρωγαν σουβλάκια ενώ περνούσε μπροστά τους το σκήνωμα του Αγίου Σπυρίδωνα
Κατά τη διάρκεια της λιτανείας εκείνο που κέντρισε την προσοχή των παρευρισκόμενων δεν ήταν η περιφορά του σκηνώματος του Αγίου, αλλά τα τραπέζια που είχαν στήσει στο μπαλκόνι του Ιονίου Πανεπιστημίου οι νεαροί, οι οποίοι έτρωγαν τα σουβλάκια τους.
Την αναστάτωση έφερε στο νησί της Κέρκυρας μία παρέα νεαρών, οι οποίοι έτρωγαν σουβλάκια κατά τη διάρκεια της λιτανείας του σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνα.
Κατά τη διάρκεια της λιτανείας εκείνο που κέντρισε την προσοχή των παρευρισκόμενων δεν ήταν η περιφορά του σκηνώματος του Αγίου, αλλά τα τραπέζια που είχαν στήσει στο μπαλκόνι του Ιονίου Πανεπιστημίου οι νεαροί, οι οποίοι έτρωγαν τα σουβλάκια τους.
Οι εικόνες από τη λιτανεία έκαναν το γύρο του διαδικτύου και οι αντιδράσεις ήταν έντονες. Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν το γεγονός αρνητικά, ενώ άλλοι έκαναν λόγο για ασέβεια.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι σημαίνουν οι καφέ άκρες στα φυτά – Το λάθος με το πότισμα
Η Meta παραδέχεται παραβίαση από AI μοντέλο της
Εορτασμός στον Ιερό Ναό του Σωτήρος Φονισκαριάς
«Φίλτρο» της ΑΑΔΕ στις τραπεζικές καταθέσεις: Πότε το χαρτζιλίκι και οι αναλήψεις θεωρούνται κρυφή δωρεά
Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Switch 2 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
Ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Πατρών στο Ράλι Ιονίου
Δεκαπενταύγουστος 2026: Πόσο αυξάνεται το μεροκάματο το Σάββατο
Η Google ΑΙ ο Hassabis και η δήλωση για την θεραπεία του καρκίνου που εξηγεί τις αλλαγές στην κορυφή
