Κέρκυρα: Επιχείρηση διάσωσης δύο τουριστών από απόκρημνες πλαγιές
Πάνω σε έναν απόκρημνο βράχο στο Αγγελόκαστρο της Κέρκυρας βρίσκονται δύο τουρίστες, για τους οποίους έχει ξεκινήσει επιχείρηση διάσωσης.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης μίας κοπέλας και ενός νεαρού, τουριστών, στην Κέρκυρα, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως φέρεται να είναι Βέλγοι υπήκοοι, είκοσι ετών και οι δύο.
Το νεαρό ζευγάρι φέρεται ότι, κατά τη δύση του ηλίου, έχασε τον προσανατολισμό του και βρέθηκε στις απόκρημνες πλαγιές του βυζαντινού κάστρου «Αγγελοκάστρο», πάνω από την διάσημη Παλαιοκαστρίτσα.
Μηδαμινή ορατότητα στην περιοχή
Στην επιχείρηση διάσωσης των δύο νεαρών, που έχουν εντοπιστεί από την ομάδα διάσωσης της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κέρκυρας, συμμετέχουν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα της Πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο τουρίστες βρίσκονται πάνω σε έναν απόκρημνο βράχο, έχουν επικοινωνία με τους διασώστες, αλλά είναι δύσκολη η προσβασιμότητα στο σημείο, λόγω της μηδαμινής ορατότητας και του δύσβατου της περιοχής.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΕΕΤΑΑ: Πώς θα κάνετε ένσταση για τα voucher παιδικών σταθμών
Το επόμενο Apple Watch ίσως δεν μοιάζει καθόλου με όσα ξέρετε
Ο Φιλοπροοδευτικός Μορφωτικός Σύλλογος Ζαχλωριτίκων για τα 50 χρόνια ζωής ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Μην τις τραβάτε ποτέ: Ο ασφαλής τρόπος να εξαφανίσετε τις παρανυχίδες χωρίς μόλυνση
Έτσι μπορείς να κρύψεις εφαρμογές στο iPhone σου
Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος στην Αγία Λαύρα Καλαβρύτων ΦΩΤΟ
Το λάθος που κάνουμε στο μπαλκόνι και μαζεύει κουνούπια – Πώς θα τα εξαφανίσετε
Η Meta δίνει δωρεάν AI μοντέλο που τρέχει στον υπολογιστή σου
