Κέρκυρα: Επιχείρηση διάσωσης για ορειβάτη που έχει παγιδευτεί – ΝΕΟΤΕΡΑ

Κάτω από δύσκολες συνθήκες πραγματοποιείται επιχείρηση διάσωσης ενός ορειβάτη που είχε εγκλωβιστεί από  το μεσημέρι σε δύσβατη περιοχή στην Κέρκυρα.

ΚΕΡΚΥΡΑ

Νεότερη ενημέρωση: Ευχάριστα είναι τα νέα για τον εγκλωβισμένο ορειβάτη στην Κέρκυρα. Επιτυχής ήταν η επιχείρηση 6 ωρών της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό του 40χρονου ορειβάτη, που βρίσκονταν σε δύσβατη περιοχή στη θέση Μέγα Γκρεμός στο Μπαρμπάτι.

Ο 40χρονος άνδρας είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 10 άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κέρκυρας και έξι άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ που έφτασαν από τα Γιάννενα.

 

Πρώτη ενημέρωση: Σε  εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση διάσωσης για έναν 40χρονο ορειβάτη στην Κέρκυρα. Οι Πυροσβέστες προσπαθούν να τον προσεγγίσουν στο σημείο που είναι παγιδευμένος.

Κάτω από δύσκολες συνθήκες πραγματοποιείται αυτή την ώρα η επιχείρηση διάσωσης 40χρονου ορειβάτη που είχε εγκλωβιστεί από τις 12:00 το μεσημέρι σε δύσβατη περιοχή στη θέση Μέγας Γκρεμός στο Μπαρμπάτι, στην Κέρκυρα.

Ο άνδρας έχει εντοπιστεί από τους διασώστες της πυροσβεστικής που αυτή των ώρα επιχειρούν να κατέβουν το βουνό και να τον οδηγήσουν σε ασφαλές σημείο.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, άλλη ομάδα της πυροσβεστικής ανεβαίνει από διαφορετικό σημείο ενώ έφτασε το απόγευμα στο λιμάνι της Κέρκυρας δύναμη της ΕΜΑΚ από την Ηγουμενίτσα, που αποτελείται από 6 άνδρες με δυο οχήματα.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

κρήτη
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
κρήτη
Αστυνομία