Κέρκυρα: Πότε ξεκινούν οι δημοπρασίες για την ενοικίαση παραλιών
Τι δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Σωκράτης Ανδριώτης.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα και εντός της άνοιξης, θα ξεκινήσουν οι δημοπρασίες για την ενοικίαση παραλιών της Νότιας Κέρκυρας, σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Σωκράτης Ανδριώτης.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τον Μάιο θα πραγματοποιηθούν οι δημοπρασίες για την ενοικίαση των παραλιών της Νότιας Κέρκυρας σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Σωκράτη Ανδριώτη, αφού πρώτα τακτοποιηθούν οι ενοικάσεις των τμημάτων των παραλιών στους όμορους επαγγελματίες.
Ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας αυτή την περίοδο προχωρά σε καθαρισμό των παραλιών από τα ογκώδη υλικά που έχει μεταφέρει η θάλασσα όπως κορμοί δέντρων, σκουπίδια, πλαστικά κλπ. Να σημειώσουμε ότι, όπως δήλωσε στην ΕΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ο αντιδήμαρχος Σωκράτης Ανδριώτης κάθε χρόνο συγκεντρώνεται ένας τεράστιος όγκος από πλαστικά σκουπίδια από τις παραλίες που γεμίζουν περίπου 20 φορτηγά.
Όμως στο τέλος Μάϊου θα ξεκινήσει η εργολαβία που προγραμματίζεται από το Δήμο Νότιας Κέρκυρας η οποία προβλέπει περίπου 37.000 ευρώ για κάθε δημοτική ενότητα και περιλαμβάνει τον τελικό καθαρισμό των παραλιών με κοσκίνισμα της άμμου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δεκαπενταύγουστος 2026: Πόσο αυξάνεται το μεροκάματο το Σάββατο
Η Meta παραδέχεται παραβίαση από AI μοντέλο της
Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Οβρυά ΦΩΤΟ
Τουρισμός για Ολους 2026: Τα SOS για να κερδίσετε το voucher διακοπών
Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Switch 2 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
Η εορτή της Μεταμόρφωσης στον Ψαθόπυργο ΦΩΤΟ
Δεν ανοίγει η μπάρα στα διόδια με το e-pass ενώ έχει χρήματα «μέσα»;
Η Google ΑΙ ο Hassabis και η δήλωση για την θεραπεία του καρκίνου που εξηγεί τις αλλαγές στην κορυφή
