Κέρκυρα: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του αλόγου που ξεψύχησε στην μέση του δρόμου
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ επιπλέον σε βάρος του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.
Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του αλόγου που ξεψύχησε στην μέση του δρόμου στην Κέρκυρα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνελήφθη σήμερα το πρωί για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων (κακοποίηση ζώου-αλόγου) ο 76χρονος ιδιοκτήτης του αλόγου που ξεψύχησε χθες το μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο της πόλης της Κέρκυρας.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας, υπό την εποπτεία του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.
Κέρκυρα – Καταγγελία αυτόπτη μάρτυρα: «Ο 80χρονος αμαξάς μαστίγωνε το άλογο» – ΒΙΝΤΕΟ
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ επιπλέον σε βάρος του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.
Στο μεταξύ σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία φιλοζωικών συλλόγων έξω από το παλιό φρούριο με το σύνθημα “όχι άλλα νεκρά ζώα στο βωμό του κέρδους”.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ζώδια σήμερα 15/9/2026: Αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Το YouTube απάντησε στο τι είναι mainstream: Τα Backrooms και ο 19χρονος στην κορυφή του κόσμου
Βράβευση της ΕΑΣ Νάξου από τον Καλαβρυτινό Παύλο Σατολιά ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
