Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στα μέτρα τάξης, ασφάλειας και τροχαίας

Λόγω της σημασίας του γεγονότος και του διεθνούς ενδιαφέροντος, στα μέτρα θα λάβουν μέρος 1.000 αστυνομικοί.

Κηδεία

Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου αναμένεται η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στην Αθήνα και λόγω της σημασίας της, θα ληφθούν ισχυρά μέτρα από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις θα συμμετέχουν στα μέτρα τάξης, ασφάλειας και τροχαίας για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου το πρωί της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, λόγω της σημασίας του γεγονότος και του διεθνούς ενδιαφέροντος, στα μέτρα θα λάβουν μέρος 1.000 αστυνομικοί.

Πιο αναλυτικά, οι αστυνομικές δυνάμεις θα έχουν παρουσία σε καίρια σημεία, με επίκεντρο τους χώρους όπου θα λάβει χώρα η τελετή στη μητρόπολη Αθηνών και στο Τατόι, καθώς επίσης κατά τη διαδρομή της πομπής και στους χώρους διαμονής των επίσημων προσώπων.

Κλειστή η Μητροπόλεως από τις 6 το πρωί

Σύμφωνα με τα μέτρα που αποφασίστηκαν, θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων από τις 06:00 τα ξημερώματα στην οδό Μητροπόλεως, με τους πολίτες να μπορούν να προσεγγίσουν πεζή το παρεκκλήσι της μητρόπολης για το λαϊκό προσκύνημα.

Παράλληλα, η Ελληνική Αστυνομία θα έχει διακριτική παρουσία και γύρω από τη μητρόπολη, καθώς επιθυμία της οικογένειας είναι να μπουν στο ναό μόνο οι 200 προσκεκλημένοι.

Στη συνέχεια, οι προσκεκλημένοι θα αναχωρήσουν με ιδιωτικά βαν για το Τατόι, όπου θα μπορούν να βρεθούν –σύμφωνα με πληροφορίες- και απλοί πολίτες.

Στη διαδρομή για το Τατόι θα υπάρχουν τροχονόμοι προκειμένου να διευκολύνουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments