Κηδεύεται στις 15:00 στην Παναγία Αλεξιώτισσα η Ελένη Κανελλοπούλου
Συντετριμμένοι είναι όλοι στη ΝΕΠ από τη μεγάλη απώλεια ενός αγαπητού και χαμογελαστού ανθρώπου, της Ελένης Κανελλοπούλου, η οποία έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.
Στις 15:00 στον ιερό ναό της Παναγίας Αλεξιώτισσας θα γίνει η κηδεία της Ελένης Κανελλοπούλου, η οποία έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.
Η ΝΕΠ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος Μανώλης Τσουραμάνης και το Δ.Σ., οι προπονητές, οι αθλητές και σύσσωμη η μεγάλη οικογένεια της ΝΕΠ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και συλλυπούνται την ψυχή του συλλόγου μας, Θόδωρο Κανελλόπουλο για τη μεγάλη απώλεια της συζύγου του, αγαπημένης Ελένης Κανελλοπούλου. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε πως νιώθουμε. Θα είμαστε όλοι εκεί στη νεκρώσιμο ακολουθία που θα ψαλεί στις 15:00 από τον ιερό ναό της Παναγίας Αλεξιώτισσας. Κουράγιο Θόδωρε, είμαστε δίπλα σου…».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Η Meta παραδέχθηκε τον εσκεμμένο εθισμό των παιδιών σε Instagram και Facebook
Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε διεθνείς εκθέσεις αγροδιατροφής
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Το νέο Lenovo Legion C700: Η έξυπνη απάντηση στο πρόβλημα του κακού Wi-Fi
Ντόλι Πάρτον: Μουσική, φιλανθρωπία και επιχειρηματικότητα – Ο ρόλος που δεν θέλησε ποτέ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
iPhone: Πώς να μεταφέρετε όλα τα δεδομένα σας σε νέα συσκευή
