Κηφισιά: Ξέχασαν 5χρονο για 6 ώρες μέσα σε σχολικό, αναζητούνται ο οδηγός και η συνοδός
Ξέχασαν 5χρονο για 6 ώρες μέσα στο σχολικό στην Κηφισιά
Ξεχασμένο περισσότερες από 6 ώρες έμεινε ένα 5χρονο αγόρι μέσα στο σχολικό στην Κηφισιά.
Σύμφωνα με το MEGA, ο 52χρονος πατέρας του παιδιού, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας της Κηφισιάς και κατήγγειλε ότι στις 8 το πρωί – όπως κάθε μέρα – παρέδωσε το παιδί στο σχολικό για να κατευθυνθεί σε δημόσιο νηπιαγωγείο της Κηφισιάς.
Το αγόρι φαίνεται πως αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της διαδρομής από το σπίτι στο σχολείο στα πίσω καθίσματα. Τα υπόλοιπα παιδιά αποβιβάστηκαν στο σχολείο ενώ εκείνο συνέχισε να κοιμάται, καθώς ούτε ο οδηγός αλλά ούτε και η 70χρονη συνοδός αντιλήφθηκαν το παιδί.
Έξι ολόκληρες ώρες μετά, το σχολείο ενημέρωσε τους γονείς για το περιστατικό. Φαίνεται πως ο οδηγός επέστρεψε στο σχολικό και βρήκε το παιδάκι που είχε πλαντάξει στο κλάμα. Σε βάρος του οδηγού αλλά και της συνοδού που αναζητούνται από την αστυνομία, σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ενώ τρόμο προκαλεί η σκέψη το περιστατικό να είχε συμβεί καλοκαίρι με υψηλότερες θερμοκρασίες.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μην τις τραβάτε ποτέ: Ο ασφαλής τρόπος να εξαφανίσετε τις παρανυχίδες χωρίς μόλυνση
Η Meta δίνει δωρεάν AI μοντέλο που τρέχει στον υπολογιστή σου
Τον Οκτώβριο το Welcome UP 2026 του Πανεπιστήμιο Πατρών ΦΩΤΟ
Το λάθος που κάνουμε στο μπαλκόνι και μαζεύει κουνούπια – Πώς θα τα εξαφανίσετε
Αυτά ειναι τα νέα κριτήρια YouTube για να βγάλεις λεφτά ως creator
Ο Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς με Σπύρο Ιατρόπουλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ΦΩΤΟ
Υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα: Ποια είναι και τι προκαλούν στον οργανισμό
Made by Google 2026: Δείτε live το event της Google και τα νέα Pixel 11
