Κίνδυνος να ακυρωθούν οι μεταγραφές σε ιστορική ομάδα της Πάτρας!

Μεγάλη ομάδα της Πάτρας αντιμετωπίζει άμεσο κίνδυνο! Τι κίνδυνο; Οι μεταγραφές που έκανε το φετινό καλοκαίρι να ακυρωθούν εξαιτίας… ban από το παρελθόν!

μπάσκετ Ποια ομάδα της Πάτρας κινδυνεύει με το να τις μπλοκαριστούν οι μεταγραφές;

Οταν ξεκινούσε η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού, μια μεγάλη ομάδα της Πάτρας έμοιαζε να είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο και για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα όπου συμμετέχει τα τελευταία χρόνια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, όμως, ότι στον συγκεκριμένο σύλλογο υπάρχει σοβαρό θέμα με εκκρεμότητες από το παρελθόν (σε πρώην προπονητή και παλιούς παίκτες συγκεκριμένα). Με λίγα λόγια και με βάση τα ισχύοντα, αν δεν τακτοποιηθεί η εν λόγω εκκρεμότητα ή αν δεν υπάρξει ένας συγκεκριμένος διακανονισμός, οι μεταγραφές που έγιναν τους περασμένους μήνες θα θεωρηθούν άκυρες και οι παίκτες που αποκτήθηκαν θα μείνουν ελεύθεροι!

Κι εκεί όπου ο ιστορικός σύλλογος θα πήγαινε για να πρωταγωνιστήσει, ξαφνικά θα βρεθεί να παίζει με όσα παιδιά παρέμειναν στην ομάδα από πέρσι, συν κάποιους παίκτες από τα Παιδικοεφηβικά του τμήματα.

Από την πλευρά της διοίκησης, γίνεται λόγος ότι το θέμα θα τακτοποιηθεί και ότι δεν συντρέχει κανένα ζήτημα ανησυχίας. Μακάρι να είναι έτσι, πάντως εμείς το μάθαμε από σπόντα στα μπασκετικά στέκια της Πάτρας, εκεί όπου οι φήμες έχουν στην κυριολεξία φουντώσει!

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ