Κινητοποίηση για 16χρονη, εξαφανίστηκε από τα Πετράλωνα
Η τύχη της 16χρονης αγνοείται από το απόγευμα της Δευτέρας 16/06/2025, οπότε και εξαφανίστηκε, από τα Πετράλωνα.
Τη 16χρονη Αιμιλία Β, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 16/06/2025, από τα Πετράλωνα, αναζητούν οι Αρχές, με τον Σύλλογο το «Χαμόγελο του Παιδιού» να εκδίδει missing alert καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο .
Η Αιμιλία Β. έχει κόκκινα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 και ζυγίσει 65 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, μαύρο φανελάκι, γυαλιά μυωπίας και κρατάει μία μπορντό τσάντα.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Airbnb 2026: Πότε θεωρείται βραχυχρόνια και πότε μακροχρόνια μίσθωση, φόροι, τέλη και η απαγόρευση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ποια ζώδια λατρεύουν το φθινόπωρο και ανθίζουν μόλις πέσει η θερμοκρασία!
Το Instagram στο Apple TV και πλέον βλέπετε Reels απευθείας στην τηλεόραση
Υπουργείο Παιδείας: Νέο ενιαίο πλαίσιο αξιολόγησης και πιστοποίησης για όλα τα ΑΕΙ
Πάτρα: Κατέθεσε στεφάνι η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κατερίνα Σίμου ΦΩΤΟ
