Κινητοποίηση στην Πάτρα για αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Αυγούστου στις 20:00 στην Πλατεία Τριών Συμμάχων.
Κινητοποίηση για την αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό και την καταδίκη της «σφαγής» στη Λωρίδα της Γάζας έχει προγραμματιστεί για σήμερα Δευτέρα 25 Αυγούστου στις 20:00 στην Πλατεία Τριών Συμμάχων.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας καλεί σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο για την Παλαιστίνη την Δευτέρα 25/08 στις 20:00 στην πλ. Τριών Συμμάχων.
Ειδικότερα σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
«Όχι σε νέα Νάκμπα!
Κάτω η κυβέρνηση της ΝΔ που στηρίζει απλόχερα το κράτος δολοφόνο
Η επιχείρηση ολοκληρωτικής κατάληψης της Γάζας από μεριάς του σιωνιστικού δολοφονικού κράτους του Ισραήλ και ο πλήρης εκτοπισμός των Παλαιστινίων από τον τόπο τους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Θέλουν να λυγίσουν την αντίσταση των Παλαιστίνιων που αντιμετωπίζουν ηρωικά τις φονικές επιδρομές εδώ και 22 μήνες.
Οι Παλαιστίνιοι παλεύουν εν μέσω αλλεπάλληλων σφαγών και λιμοκτονίας. Τουλάχιστον δύο ενήλικες ή τέσσερα παιδιά ανά 10.000 δολοφονείται καθημερινά λόγω υποσιτισμού, ενώ αυτός ο αριθμός ανά πάσα στιγμή απειλεί να γίνει πολλαπλάσιος. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά βγαίνουν στους δρόμους κρατώντας πλακάτ και παλαιστινιακές σημαίες και δηλώνουν ότι είναι αποφασισμένοι να μείνουν στα σπίτια τους.
Οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ, στηρίζουν ενεργητικά χωρίς όρους, στρατιωτικά, πολιτικά, οικονομικά το Ισραήλ.
Την ίδια ώρα η κυβέρνηση της ΝΔ, είναι διπλά συνένοχη για την γενοκτονία σε βάρος των Παλαιστινίων καθώς συνδέεται με το Ισραήλ με πρόσθετες οικονομικές, στρατιωτικές και πολιτικές συμφωνίες, σύμφωνα με τα συμφέροντα των αστικών τάξεων των δύο χωρών. Τελευταίο πρόσφατο παράδειγμα είναι η πλήρης εξαγορά της ΕΛΒΟ από μεγαθήριο ισραηλινών συμφερόντων.
Στις 10 Αυγούστου ξεσηκωθήκαμε σε όλη την Ελλάδα με διαδηλώσεις σε πάνω από 100 νησιά και τουριστικούς προορισμούς. Αλλά και σε όλο τον κόσμο η οργή εκδηλώνεται διαρκώς με μεγάλες διαδηλώσεις.
Τώρα πρέπει να δυναμώσει ακόμα περισσότερο η αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό. Να κλιμακώσουμε τους αγώνες μας και να απαιτήσουμε: Να τερματίσει η εγκληματική στήριξη της κυβέρνησης της ΝΔ στη γενοκτονία στη Γάζα. Διακοπή κάθε είδους συνεργασίας Ελλάδας με το κράτος δολοφόνο. Να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι αμερικάνικες βάσεις πολέμου στην Ελλάδα».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να ξεχωρίσετε ένα AI βίντεο σε 5 δευτερόλεπτα: Τα λάθη που κάνουν τα deepfakes και δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά
Πως να φτιάξεις την ανάλυση και να μεγεθύνεις τις παλιές σου φωτογραφίες με AI
«Κουζίνα Αγάπης» με ένα κομμάτι της γιορτής αγάπης ΦΩΤΟ
Γιατί δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε σε ξένο κρεβάτι – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για τον εγκέφαλο
Avengers: Doomsday – «Η κόλαση λογοδοτεί σε εμένα» το νέο trailer αποκαλύπτει ένα νέο έπος
Μωβ μέδουσες: Πώς να προστατευτείτε στην παραλία και τι να κάνετε σε περίπτωση τσιμπήματος
Αυτά είναι τα 6 φυτά που μπορείτε να φυτέψετε τον Αύγουστο
Gemini 3.7 Flash: Η Google ανεβάζει ταχύτητα στον ανταγωνισμό της AI
