Κιβωτός: Το «κλουβί τιμωρίας» στο Βόλο – «Κλείδωναν μέσα νηστικά παιδιά»

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν αναφορές για την ύπαρξη κλουβιού στη δομή Βόλου, στο οποίο, όπως καταγγέλλεται, υπεύθυνοι κλείδωναν τα παιδιά για τιμωρία.

παιδιά

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις και τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την πολύκροτη υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν αναφορές για την ύπαρξη κλουβιού στη δομή Βόλου, στο οποίο, όπως καταγγέλλεται, υπεύθυνοι κλείδωναν τα παιδιά για τιμωρία.

Κιβωτός του Κόσμου: «Αποκαθήλωση» της πρεσβυτέρας – Νέος επικεφαλής

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωϊνό», μητέρα παιδιών που φιλοξενούνται στην Κιβωτό του Κόσμου ανέφερε:

«Δυστυχώς, ήταν και τα δικά μου παιδιά στην Κιβωτό, φοβάμαι κιόλας να πω το οτιδήποτε… Δυστυχώς, έχει κακοποιηθεί και το δικό μου παιδί το μεγάλο, ο γιος μου που είναι 15 χρονών. Πριν από κάποιους μήνες, γιατί βασικά εγώ τα παιδιά τα πήρα τώρα. Γνωρίζανε, φυσικά, ότι τα παιδιά κακοποιούνται και είχαν γίνει διάφορα περιστατικά και ο Συνήγορος του Πολίτη ήταν ενήμερος», ανέφερε η μητέρα.

Κιβωτός του Κόσμου: Νέοι μάρτυρες στην Εισαγγελία Ανήλικων – Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση φιλοξενούμενου στη δομή του Βόλου

Η καταγγελία για το «κλουβί της τιμωρίας στον Βόλο»

«O γιος μου ο μικρός τώρα είναι 9, όταν ήταν στον Βόλο, απ’ ό,τι μου είπε το παιδί και έχω δώσει και φωτογραφίες στον Συνήγορο του Πολίτη, τους έχω στείλει δηλαδή και υλικό. Κλείδωναν το παιδί μέσα και όχι μόνο το δικό μου το παιδί, απλώς δυστυχώς ήταν και το δικό μου παιδί μέσα σε όλο αυτό» πρόσθεσε η ίδια.

Κλείδωναν τα παιδιά μέσα σε κλουβί χωρίς φαγητό, χωρίς νερό όλη την ημέρα και τα άφηναν εκεί για τιμωρία. Για παραδειγματισμό.

«Δηλαδή ζούμε σε συνθήκες Μεσαίωνα. Κι όμως, υπάρχουν φωτογραφίες από το κλουβί αυτό, διότι εγώ πήγα στον Βόλο. Αν μάθουν ότι εγώ μίλησα…» πρόσθεσε η ίδια μιλώντας στον ΑΝΤ1.

παιδιά

Βίντεο με το «κλουβί της τιμωρίας» στη δομή της Κιβωτού στον Βόλο

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Το Πρωινό» μίλησε και η αρχισυντάκτρια της εφημερίδας «Ταχυδρόμος Βόλου», που είχε ασχοληθεί με τις καταγγελίες που υπήρχαν για τη συγκεκριμένη δομή από το καλοκαίρι, όταν πρώην υπάλληλος είχε προβεί σε καταγγελίες.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, με βάση τις φωτογραφίες που είναι αναρτημένες στη σελίδα της Κιβωτού το κλουβί υπάρχει ακόμη.

Η συγκεκριμένη σιδερένια κατασκευή στη δομή του Βόλου αποτυπώνεται και σε βίντεο που τράβηξε ο ιστότοπος The Opinion, που βρέθηκε έξω από τη δομή του Βόλου την περασμένη Παρασκευή, μία ημέρα αφότου ήρθαν στο φως οι καταγγελίες για τη συγκεκριμένη δομή.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ