Κιβωτός του Κόσμου: «Παγώνουν» οι λογαριασμοί του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Προσωρινά, δεν υπάρχει δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών της Κιβωτού του Κόσμου.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Η Αρχή για τη Νομιμοποίηση Εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος) αποφάσισε να «παγώσει» τους τραπεζικούς λογαριασμούς τόσο του πατέρα Αντώνιου, όσο και προσώπων του άμεσου συγγενικού του περιβάλλοντος, ενώ φυσικά, θα δεσμευτούν και οι λογαριασμοί της πρεσβυτέρας.

το «πάγωμα» των τραπεζικών λογαριασμών αποφασίστηκε στο πλαίσιο της εκτεταμένης έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη για την «Κιβωτό του Κόσμου», όπως αναφέρεται στο newsbeast.gr.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επικεφαλής της Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης ζήτησε τη δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών σε όλες τις τράπεζες του πατέρα Αντώνιου, της πρεσβυτέρας και των γονιών του καθώς φέρεται να διαπιστώθηκε πως ο πατέρας του ιερέα διατηρεί λογαριασμό αν και έχει αποβιώσει. Στόχος του «μπλόκου» είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, να ελεγχθούν οι επίμαχοι λογαριασμοί αλλά και να αποφευχθούν ενδεχόμενες κινήσεις.

Την ίδια ώρα, οι εταιρικοί λογαριασμοί της Κιβωτού παραμένουν ενεργοί καθώς, όπως σημείωνε αρμόδια πηγή, τυχόν δέσμευση τους θα προκαλούσε προβλήματα στη λειτουργία της δομής.

Ωστόσο η έρευνα, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, συνεχίζεται προς πάσα κατεύθυνση με τα οικονομικά της δομής να βρίσκονται στο επίκεντρο της καθώς έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» τόσο οι χορηγίες όσο και τα έσοδα από άλλες πηγές.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments