Κιβωτός του Κόσμου: «Εκανα δωρεά 1.500 ευρώ, μου έδωσαν λαχνούς και δεν έγινε κλήρωση»

Ο Γιάννης Γουλιδάκης μίλησε για τη δωρεά που έκανε στην «Κιβωτό του Κόσμου» κάνοντας μάλιστα γνωστή και την απάντηση που έλαβε από τους υπευθύνους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου και όσα έρχονται στο φως πραγματικά σοκάρουν.

Ο Γιάννης Γουλιδάκης μίλησε στην εκπομπή Live News για τη δωρεά που έκανε στην «Κιβωτό του Κόσμου» κάνοντας μάλιστα γνωστή και την απάντηση που έλαβε από τους υπευθύνους.

Οπως είπε αποφάσισε να δωρίσει 1.500 ευρώ στην ΜΚΟ, χρήματα που είχαν περισσέψει από το ποσό που είχε συγκεντρώσει προκειμένου να χειρουργήσει τον γιο του.

«Μετά την επέμβαση, όταν γυρίσαμε, ψάχναμε πού να δώσουμε τα χρήματα που είχαν περισσέψει. Ήρθαμε σε επαφή με τους ανθρώπους που μας τα είχαν δώσει και μας έδωσαν το ελεύθερο να τα κάνουμε ό,τι θέλουμε, μέχρι και να τα κρατήσουμε. Εμείς αποφασίσαμε να τα δωρίσουμε στην “Κιβωτό”» εξήγησε ο ίδιος.

Μετά από επικοινωνία με την οργάνωση, έγινε μία συνάντηση με κάποιον υπεύθυνο στην πλατεία Κυψέλης. «Ήρθε ο κύριος, είχαμε έτοιμο τον φάκελο, του δώσαμε 1.500 ευρώ, τον ευχαριστήσαμε, του είπαμε “για τα παιδιά, κάντε ό,τι νομίζετε εσείς” και μας έδωσαν τρεις λαχνούς των 500 ευρώ για μία κλήρωση αυτοκινήτου» είπε ο κ. Γουλιδάκης.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως από τους τρεις λαχνούς, μονάχα ο ένας έγραφε επάνω 500 ευρώ, ενώ δεν έλαβε ποτέ καμία απόδειξη για το χρηματικό ποσό που δώρισε.

«Μάθαμε εκ των υστέρων, γιατί τηλεφώνησα, πως ποτέ δεν έγινε τέτοια κλήρωση, ούτε επρόκειτο να γίνει» προσέθεσε ο κ. Γουλιδάκης.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments