Κιβωτός του Κόσμου: «Κάναμε μασάζ στα πόδια του πατέρα Αντώνιου, όπως θα έκανε κάθε παιδί στον πατέρα του»

Άφωνοι έμειναν σε τηλεοπτικό πλατό με την τοποθέτηση του Παντελή, που μένει σε δομή της Κιβωτού του Κόσμου από τα 8 του χρόνια.

Κιβωτός του κόσμου

Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής το πρωί της Τρίτης (22/11) μίλησε τρόφιμος που μένει στην Κιβωτό του Κόσμου από τα 8 του χρόνια, θέλοντας να υπερασπιστεί τον πατέρα Αντώνιο, μόνο που τα όσα μοιράστηκε άφησαν άφωνους τους πάντες εντός του στούντιο και σίγουρα, τους τηλεθεατές της εκπομπής «Το Πρωινό».

Ο Παντελής, όπως είναι το όνομα του τροφίμου, ανέφερε πως μένει στην Κιβωτό από τόσο μικρή ηλικία, καθώς οι αθίγγανοι γονείς του δε μπορούσαν να τον μεγαλώσουν σωστά, κυρίως λόγω οικονομικών δυσκολιών.

«Ο πατήρ Αντώνιος είναι πατέρας μου, τον λέω “πατέρα”, γιατί δεν γνώρισα πατέρα σε αυτήν την ζωή. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που με βοήθησε στην ζωή και εμένα και τον αδελφό μου».

Συνεχίζοντας ο Παντελής δήλωσε για τον νυν 19χρονο που έκανε μία από τις ισχυρότερες καταγγελίες μέχρι στιγμής, πως «Τίποτα από όσα ακούγονται δεν έχουν γίνει ποτέ. Ξέρω και τον 17χρονο και τον 19χρονο που κάνουν τώρα καταγγελίες. Τους «έχουμε μεγαλώσει» και αυτούς στην «Κιβωτό του Κόσμου». Η μητέρα του 19χρονου νομίζω είναι ακόμη στα “VIP” σπίτια, τους έχει (ενν. ο π. Αντώνιος) και τους φροντίζει και τους έχει στα ώπα-ώπα. Η μητέρα του 19χρονου μπορεί να είναι ακόμη στο σπίτι της Κιβωτού του Κόσμου, επειδή είναι υπερβολικά άρρωστη»

Αυτό όμως, που άφησε άπαντες άφωνους ήταν το γεγονός πως ο Παντελής αναφέρθηκε στο γεγονός πως παιδιά έκαναν μασάζ στον πατέρα Αντώνιο, όπως ακριβώς θα έκανε και κάθε παιδί στον πατέρα του.

«Eγώ και ο αδελφός μου κάναμε μασάζ στα πόδια και στην πλάτη του πατρός Αντωνίου για να τον ξεκουράσουμε, όπως θα έκανε κάθε παιδί στον πατέρα του. Ποτέ δεν μας το ζήτησε, επειδή ήταν ο “πατέρας” μας, το θέλαμε μόνοι μας. Δεν το δεχόταν, αλλά τον βάζαμε κάτω και του κάναμε μασάζ».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε ο Παντελής γιατί παρατηρούνται όλες αυτές οι καταγγελίες τις τελευταίες ημέρες, εκείνος απάντησε για τον πατέρα Αντώνιο πως «τον πολεμάνε όλοι οι Μασόνοι που είναι με τον διάβολο».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ