Κιβωτός του Κόσμου: Νέα καταγγελία από 20χρονη για τον πατέρα Αντώνιο – «Είχε δώσει χαστούκι σε ένα κορίτσι».

Η 20χρονη κοπέλα δήλωσε πως «δεν πιστεύω ότι ο πατέρας Αντώνιος έχει ασελγήσει εις βάρος κάποιων παιδιών είτε σεξουαλικά».

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ακόμα μία καταγγελία ήρθε στη δημοσιότητα σχετικά με την Κιβωτό του Κόσμου, καθώς 20χρονη επιβεβαίωσε προηγούμενες καταγγελίες για σωματική κακοποίηση και σκληρές συμπεριφορές και τιμωρίες απέναντι στα παιδιά που φιλοξενούνταν στις δομές.

Η 20χρονη συγκεκριμένα, αναφέρει πως η βία ήταν περισσότερο ψυχολογική και στη συνέχεια, γινόταν και λεκτική, με την ίδια να αναφέρει τη συμπεριφορά που είχαν στελέχη της οργάνωσης απέναντι στα παιδιά που φιλοξενούσε η Κιβωτός του Κόσμου.

«Από τα 12 έτη μέχρι τα 18 μου. Η βία ήταν κυρίως ψυχολογική, ήταν το επικρατέστερο σε όλα τα παιδιά, και έπειτα λεκτική. Λεκτική, όμως, όχι του τύπου μας βρίζανε και τέτοια απλά με τον τρόπο τους μας έβγαζαν άχρηστους, ότι δεν είμαστε σωστά πλάσματα στην κοινωνία, ότι θα γίνουμε ξέρω εγώ κακή επιρροή και κάτι τέτοιο», δήλωσε η κοπέλα.

Την είχαν κλειδώσει σε ένα δωμάτιο όλο το καλοκαίρι

Η κοπέλα αναφέρθηκε σε συμπεριφορές απέναντι στην ίδια, φέρνοντας ως πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα την τιμωρία που της είχε επιβληθεί, κλειδώνοντάς την σε ένα δωμάτιο για όλο το καλοκαίρι.

«Πήρα τιμωρία να είμαι κλειδωμένη μέσα σε ένα δωμάτιο σχεδόν όλο το καλοκαίρι και η μόνη έξοδος που έκανα από εκεί ήταν κάτι συγκεκριμένες ώρες, τηρούσα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και το οποίο αυτό ήταν μόνο δουλειές».

Κιβωτός του Κόσμου: Τρεις καταγγελίες για ασέλγεια, τέσσερις για ξυλοδαρμό – Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Η κοπέλα, όσον αφορά στον πατέρα Αντώνιο, δήλωσε πως «δεν πιστεύω ότι έχει ασελγήσει εις βάρος κάποιων παιδιών είτε σεξουαλικά είτε σωματικά ή κάτι τέτοιο. Παρ’ όλα αυτά ήμουν σε ένα γεγονός κάποια στιγμή πιο παλιά βέβαια. Εγώ τότε ήμουν γύρω στα 14 με 15, κάπου εκεί, όπου είχε δώσει χαστούκι σε ένα κορίτσι».

Σχετική με την αφορμή δε, αποκάλυψε πως «Γενικά εκείνο το κορίτσι, εντάξει, δεν ήταν και από τα ήρεμα παιδιά που υπήρχαν στο σπίτι και έτσι είχε συνέχεια παραβατικές συμπεριφορές, έβριζε, φώναζε, χτυπούσε, δεν άκουγε καθόλου, έκανε τα δικά της και έτσι κι εμείς είχαμε κάποια είδους παράπονα. Και πήγαμε τα είπαμε και είχαμε καθίσει όλοι μαζί σε έναν κύκλο ας πούμε και μιλούσαμε και σε μία στιγμή που φώναζε εκείνος σε εκείνη και εκείνη σε εκείνον, ε, κάποια στιγμή της πετάει ένα χαστούκι».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ