Κιβωτός του Κόσμου: Τι καταγγέλλει πρώην φιλοξενούμενη για την πρεσβυτέρα του πατέρα Αντώνιου – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την «Κιβωτό του Κόσμου», ενώ αυτή το φορά στο στόχαστρο μπαίνει και η πρεσβυτέρα του πατέρα Αντώνιου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ύστερα από το τσουνάμι καταγγελιών για τιμωρητικές συμπεριφορές και σεξουαλικές κακοποιήσεις στην «Κιβωτό του Κόσμου» στο στόχαστρο μπαίνει και η πρεσβυτέρα του πατέρα Αντώνιου, η οποία είχε κομβικό ρόλο στην οργάνωση.

Κιβωτός του Κόσμου: Τα πρόσωπα που ερευνούν οι Αρχές – Νέα καταγγελία: «Ο πάτερ Αντώνιος είπε να κάνουν έκτρωση σε έγκυο»

Μια νεαρή κοπέλα που φιλοξενήθηκε για χρόνια στη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Ήπειρο δήλωσε εξοργισμένη, που στοχοποιούν μόνο τον πατέρα Αντώνιο, γιατί – όπως είπε – και η σύζυγός του ήταν επιθετική και τους τιμωρούσε.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα που μίλησε στον ΑΝΤ1 είπε πως η πρεσβυτέρα «ήταν επιθετική» και τους έλεγε συχνά: «Εγώ δίνω τα πάντα για εσάς και εσείς δε σέβεστε τίποτα». Συνέχισε λέγοντας πως πολλές φορές τους τιμωρούσε για να… συμμορφωθούν.

Το κορίτσι περιέγραψε πως τιμωρούσαν με ιδιαίτερη σκληρότητα μικρά παιδιά: «Έβλεπα τα άλλα παιδιά και πονούσα. Ειδικά τα παιδιά 4 και 5 ετών».

«Υποχρεωτική νηστεία για 40 μέρες»
Περιέγραψε πως η ίδια για 4 μήνες ήταν τιμωρία, όπου την έβαλαν με ομάδα που απαρτιζόταν από μικρά παιδιά και της απαγόρευσαν να έχει επαφές με τους συνομηλίκους της. Μάλιστα, όταν η ίδια μίλησε με την υπεύθυνη της δομής της είπε πως: «Αν δεν αποδεχθείς τη συνέπεια, θα σε διώξουμε».

Σημείωσε, δε, πως σταμάτησαν μια κοπέλα από το σχολείο γιατί είχε σχέσεις με ένα αγόρι.

Για τον πατέρα Αντώνιο είπε πως δεν είχαν πολλές επαφές, καθώς όταν ερχόταν «καθόταν κυρίως με τα αγόρια και δεν είχε συζητήσεις με τα κορίτσια».

Η νεαρή κοπέλα τόνισε πως υποχρέωναν όλα τα παιδιά σε υποχρεωτική νηστεία, ακόμα και τα μικρά παιδιά, που επί 40 ημέρες δεν τους επέτρεπαν να πιουν γάλα ή να φάνε κρέας.

«Χτυπούσε μια κοπέλα στο καζανάκι»
Σε ερώτηση αν θα καταθέσει στην αστυνομία, η ίδια είπε πως αν κληθεί θα πάει, καθώς αισθάνεται την ανάγκη να καταγγείλει έναν ξυλοδαρμό που έγινε μπροστά στα μάτια της: «Ένας παιδαγωγός χτυπούσε μια κοπέλα στο μπάνιο, της κοπάναγε το κεφάλι στο καζανάκι, τη χτυπούσε και την έδερνε».

Όπως είπε προφανώς ο πατέρας Αντώνιος γνώριζε γιατί ενώ αρχικά ο άνδρας αυτός απομακρύνθηκε, προσελήφθη ξανά πριν από 4 χρόνια.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΚΑΒ
ΑΣΕΠ
Ρομά