ΚΚΕ Αχαΐας: Συστήνει ομάδες πυροπροστασίας – Περιπολίες σε “κόκκινα” σημεία

Η Αχαΐα σήμερα έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού (επίπεδο 5), σύμφωνα με τον χάρτη επικινδυνότητας της Γενικής Πολιτικής Προστασίας.

kke

Ομάδες πυροπροστασίας συστήνουν τα μέλη του ΚΚΕ Αχαΐας και περιφρουρούν σε διάφορα σημεία της πόλης.

Υπενθυμίζεται, ότι η Αχαΐα σήμερα έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού (επίπεδο 5), σύμφωνα με τον χάρτη επικινδυνότητας της Γενικής Πολιτικής Προστασίας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για ακόμη μια φορά παρακολουθούμε τις τραγικές  συνέπειες της εγκληματικής ανυπαρξίας   ολοκληρωμένου σχεδίου πυροπροστασίας με επίκεντρο την πρόληψη, και αυτουργούς αυτή και όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ είναι σε ετοιμότητα, συγκροτούν ομάδες πυροπροστασίας και περιφρουρούν σε διάφορα σημεία της πόλης. Καλούμε το λαό της Αχαΐας να παραμένει σε ετοιμότητα και να επαγρυπνεί για να προστατευτούν οι ανθρώπινες ζωές, η λαϊκή περιουσία και ο φυσικός πλούτος της περιοχής.

Με ευθύνη της κυβέρνησης και των αρμοδίων υπηρεσιών να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για όσους έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές εδώ και τώρα, άμεση αποκατάσταση  των δικτύων που έχουν υποστεί ζημιές, να παρθούν όλα τα μέτρα για την αντιπυρική και αντιπλημμυρική θωράκιση.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ