KKE για παραίτηση Θέμη Χειμάρα: Από τότε που βγήκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο
«Γίνεται προσπάθεια να “χαθεί” και να μείνει στο απυρόβλητο το επαναλαμβανόμενο φαινόμενο των επιχειρηματιών – βουλευτών», τόνισε ο Περισσός.
Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολίασε το ΚΚΕ την υπόθεση του Θέμη Χειμάρα, του βουλευτή της ΝΔ που παραιτήθηκε έπειτα από τις τελευταίες αποκαλύψεις. «Γίνεται προσπάθεια να “χαθεί” και να μείνει στο απυρόβλητο το επαναλαμβανόμενο φαινόμενο των επιχειρηματιών – βουλευτών», τόνισε ο Περισσός.
Πιο συγκεκριμένα, το ΚΚΕ για την παραίτηση του βουλευτή της ΝΔ Θέμη Χειμάρα αναφέρει τα εξής:
«Ο λαός μας λέει ότι από τότε που βγήκε το συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο. Στην
προκειμένη περίπτωση δεν χάθηκε μόνο το φιλότιμο του ίδιου του βουλευτή και του κόμματος που ανήκει, αλλά γίνεται προσπάθεια να “χαθεί” και να μείνει στο απυρόβλητο το επαναλαμβανόμενο φαινόμενο των επιχειρηματιών – βουλευτών και των δοσοληψιών – παράνομων και νόμιμων – με το κράτος, που συνιστούν μια ακόμα πλευρά της σήψης του αστικού πολιτικού συστήματος».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Στο 5ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πάτρας ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος για την σχολική χρονιά ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Το Diablo γίνεται και επίσημα σειρά στο NETFLIX
Με τιμές ο αγιασμός στο Γυμνάσιο Διακοπτού ΦΩΤΟ
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
