Κλείνει η ΜΕΘ Covid στο Αγρίνιο – Μεταφέρονται στην Πάτρα οι γιατροί
Με δεδομένη την αναστολή λειτουργίας της Μονάδας, τέσσερεις ιατροί θα μεταβούν σε νοσοκομεία της Πάτρας. Η μετακίνηση αυτή θα ισχύει μέχρι την άρση της αναστολής, η οποία όπως φαίνεται αποφασίστηκε πριν μερικές μέρες.
Χωρίς ΜΕΘ Covid μένει η Αιτωλοακαρνανία μετά την απόφαση για αναστολή λειτουργίας της μονάδας που στη λειτουργία της είχε 100% θνητότητα.
Πληροφορίες αναφέρουν πως σε έγγραφο της 6ης ΥΠΕ, με δεδομένη την αναστολή λειτουργίας της Μονάδας, τέσσερεις ιατροί θα μεταβούν σε νοσοκομεία της Πάτρας. Η μετακίνηση αυτή θα ισχύει μέχρι την άρση της αναστολής, η οποία όπως φαίνεται αποφασίστηκε πριν μερικές μέρες.
Το προηγούμενο διάστημα αναμένονταν σχετικό πόρισμα της επιτροπής που έχει οριστεί από το Υπουργείο Υγείας, ωστόσο τα ενδεχόμενα που υπήρχαν ήταν αυτό του προσωρινού κλεισίματος ή του χαρακτηρισμού της ΜΕΘ ως «αναπνευστικής» και τη συνέχιση της λειτουργίας της.
Από τα δύο, οι ίδιες πληροφορίες έκαναν λόγο ότι επικρατέστερο σενάριο ήταν το πρώτο, όπως και έγινε τελικά.
Από την Δευτέρα 12 Ιουλίου την προσωρινή διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος έχει αναλάβει η Ελένη Φιλιπποπούλου, δηλαδή η αναπληρώτρια διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας, η οποία διοικεί και το νοσοκομείο Μεσολογγίου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ο Elon Musk ανακοίνωσε το τέλος του Tesla Cybertruck
Πώς το GPT-6 Cyber της OpenAI εντοπίζει κενά ασφαλείας σε Firefox και Linux
Πάτρα: Πράξη αλληλεγγύης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Φοίνιξ» προς το «Φωτεινό Αστέρι» ΦΩΤΟ
Nocturne: Το νέο ψυχολογικό θρίλερ του Apple TV με τον Stephen Graham καθηλώνει
Πώς κλείνετε ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά
