Κλειστά έως την Παρασκευή τα σχολεία στα Βορίζια για λόγους ασφαλείας
Μετά τα αιματηρά γεγονότα στην περιοχή, ο Δήμος Φαιστού ανακοίνωσε την προσωρινή αναστολή λειτουργίας των σχολείων στα Βορίζια, για την προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών.
Το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Βοριζίων θα παραμείνουν κλειστά έως και την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, όπως γνωστοποίησε επίσημα ο Δήμος Φαιστού. Η απόφαση ελήφθη για καθαρά προληπτικούς λόγους, με στόχο τη διασφάλιση της ασφάλειας των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις που συγκλόνισαν το χωριό.
Στην ανακοίνωσή του, ο Δήμος αναφέρει: «Ο Δήμος Φαιστού ενημερώνει ότι, έπειτα από επικοινωνία του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη με ιθύνοντες του Υπουργείου Παιδείας, το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Βοριζίων θα παραμείνουν κλειστά από την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2025, για προληπτικούς λόγους».
Όπως επισημαίνεται, η απόφαση αφορά αποκλειστικά ζητήματα ασφάλειας και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων, ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης στην περιοχή.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το μοιραίο λάθος που κάνουμε με το καρπούζι και χαλάει αμέσως: Πώς να το διατηρήσετε φρέσκο και τραγανό
OpenAI: Ο rogue agent παραβίασε και άλλες υπηρεσίες
Το παραδοσιακό πανηγύρι στο Πλατάνι Ρίου ΦΩΤΟ
«Σιωπηλός δολοφόνος» η χοληστερίνη: Η απλή αλλαγή που τη μειώνει δραστικά χωρίς φάρμακα
Προβλήματα στις προπαραγγελίες του Steam Machine: Η Valve ξεκαθαρίζει την κατάσταση
Η Βασιλική Θανοπούλου στην Ακαδημία των Σπορ Πάτρας
Δεν είναι η τουαλέτα: Αυτό είναι το πιο βρώμικο αντικείμενο μέσα στο σπίτι
Welcome to UP 2026 – Το πρόγραμμα της Πανεπιστημιακής γιορτής
