ΚΝΕ: «Οι φοιτητές δεν θα επιτρέψουν την είσοδο πανεπιστημιακής αστυνομίας στις σχολές τους»
Σε ότι αφορά την ενίσχυση του ρόλους της πανεπιστημιακής αστυνομίας η ΚΝΕ καταδικάζει όπως αναφέρει, «το σχέδιο νόμου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που κατατέθηκε στη Βουλή, ανοίγει νέους, επικίνδυνους δρόμους ως προς τον ρόλο της πανεπιστημιακής αστυνομίας.
Σε ότι αφορά την ενίσχυση του ρόλους της πανεπιστημιακής αστυνομίας η ΚΝΕ καταδικάζει την απόφαση αυτή της κυβέρνησης αναφέροντας πως, «το σχέδιο νόμου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που κατατέθηκε στη Βουλή, ανοίγει νέους, επικίνδυνους δρόμους ως προς τον ρόλο της πανεπιστημιακής αστυνομίας, καθώς προβλέπει ρητά ότι οι ειδικοί φρουροί, που θα την στελεχώνουν, θα μπορούν να εκτελούν κι όλα τα υπόλοιπα καθήκοντα των ειδικών φρουρών -όταν δεν «διατίθενται» στα ΑΕΙ- έχοντας προφανώς τη δυνατότητα να φέρουν και να χρησιμοποιούν όπλα» .
«Οι φοιτητές, με τους αγώνες τους, δε θα επιτρέψουν την είσοδο πανεπιστημιακής αστυνομίας στις σχολές τους. Έχουν τη δύναμη να επιβάλουν το δίκιο τους» τονίζει καταλήγοντας το σχόλιο της ΚΝΕ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς κάνω αίτηση για επίδομα θέρμανσης: Βήμα-βήμα η διαδικασία στο myAADE
Τέλος το Call of Duty Warzone σε PS4 και Xbox One τι γίνεται με όπλα και skins
Πάτρα: Μια ξεκαρδιστική stand-up βραδιά έρχεται στο θέατρο ACT
Γιατί το ανθρακούχο νερό χωρίς ζάχαρη αποκαλείται slimline στη Βρετανία
Samsung Galaxy S27 Ultra: Νέα διαρροή αλλάζει τα δεδομένα για τον επεξεργαστή του
