Κοινωνικός Τουρισμός 2024: Πότε θα πάρουν τα voucher οι δικαιούχοι, πότε θα ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα

Οι δικαιούχοι που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής μπορούν να υποβάλουν μία και μόνο ένσταση κατά των αποτελεσμάτων έως τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 18:00 αποκλειστικά μέσω gov.gr

κοινωνικός τουρισμός

Αναρτήθηκαν χθες Σάββατο (22/06) τα προσωρινά αποτελέσματα για τον κοινωνικό τουρισμό 2024 και πλέον αυτό που απομένει είναι να κατατεθούν οι ενστάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθούν οι οριστικοί πίνακες, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων αφορούν σε 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού. Επισημαίνεται ότι φέτος υποβλήθηκαν 536.000 αιτήσεις για 930.000 επιταγές, σημειώνοντας για μία ακόμη φορά ρεκόρ εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Οι δικαιούχοι, που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής, μπορούν να υποβάλουν μία και μόνο ένσταση κατά των αποτελεσμάτων έως τη Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024, στις 18:00, αποκλειστικά, μέσω gov.gr.

Συγκεκριμένα η διαδρομή είναι: Αρχική – Εργασία και ασφάλιση – Αποζημιώσεις και Παροχές – Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού (ΔΥΠΑ)

Οι δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να αναφέρουν σαφώς τον λόγο της ένστασης και σε συνάφεια με τον λόγο απόρριψης (π.χ. εσφαλμένη μοριοδότηση, πλήρωση των προϋποθέσεων συμμετοχής κ.ο.κ) και να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας στην ένστασή τους με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών.

Η επισύναψη δικαιολογητικών απαιτείται σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν αφορά σε αυτεπαγγέλτως αναζητηθέντα στοιχεία, όπως αυτά της φορολογικής δήλωσης.

Ο τρόπος που αποδεικνύεται η πλήρωση των προϋποθέσεων συμμετοχής και των κριτηρίων μοριοδότησης περιγράφεται στη δημόσια πρόσκληση, την οποία πρέπει να συμβουλεύονται οι δικαιούχοι για τη σωστή επισύναψη των δικαιολογητικών.

Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται ηλεκτρονικά δεν εξετάζονται.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.dypa.gov.gr/koinonikos-toyrismos

 

 

Διαβάστε επίσης

Φωτιά στην Υδρα: Στον εισαγγελέα σήμερα τα 13 άτομα από τη θαλαμηγό, ποιες ποινές προβλέπονται

Ο Δήμος Ερυμάνθου προσπαθεί να σταθεί όρθιος: Η καταστροφή που άφησε πίσω της η φωτιά

Απίθανη Νόρα Δράκου, ασήμι, ρεκόρ και Ολυμπιακούς!

Καιρός: Στα ύψη και σήμερα Κυριακή ο υδράργυρος, πού θα βρέξει, η πρόγνωση για την Πάτρα

Σαν σήμερα 23 Ιουνίου 1902 το όνομα «Mercedes» υιοθετείται για 1η φορά ως επωνυμία από τη αυτοκινητοβιομηχανία Daimler, τι άλλο συνέβη