Κοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ: Σε αναμονή για τα αποτελέσματα – Πότε θα ανακοινωθούν

Κοινωνικός Τουρισμός

Κοινωνικός Τουρισμός 2022: Πότε θα ανακοινωθούν οι δικαιούχοι – Ποιοι αποκλείονται

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Κοινωνικός Τουρισμός» έχουν ολοκληρωθεί και υπήρξε ρεκόρ συμμετοχών με περισσότερες από 500.000 αιτήσεις . Μαζί με τους ωφελούμενους πρόκειται για 1 εκατ. επιταγές.

Ο ΟΑΕΔ μαζί με ΑΑΔΕ, ΗΔΙΚΑ και ΕΦΚΑ διασταυρώνει τα στοιχεία, ώστε να γίνει η μοριοδότηση που χρειάζεται και στη συνέχεια να βγουν τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο διοικητής του ΟΑΕΔ (νυν ΔΥΠΑ), Σπύρος Πρωτοψάλτης στο OPEN, τα αποτελέσματα αναμένονται μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου.

Οι επιταγές μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την 1η Αυγούστου του 2022 και για 12 μήνες, έως τέλος Ιουλίου 2023, ενώ 1500 καταλύματα έχουν δηλώσει συμμετοχή και συνεχώς αυξάνονται.

Ποιοι αιτούντες αποκλείονται από το πρόγραμμα

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, από το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού θα αποκλειστούν κατά τη διαδικασία ελέγχου οι αιτούντες που:

δεν πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα
δεν αποδεικνύεται ότι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, γιατί δεν έχουν ακολουθήσει τη διαδικασία υποβολής της αίτησης και δεν έχουν συμπληρώσει ορθά όλα τα πεδία της αίτησης,
δεν προκύπτει ταύτιση του περιεχομένου της αιτήσεώς τους με τα αυτεπαγγέλτως αναζητηθέντα ή επισυναπτόμενα/προσκομισθέντα δικαιολογητικά συμμετοχής,
δεν έχουν προσκομίσει όλα τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά.

Για τους αποκλειόμενους συντάσσεται:

ο προσωρινός πίνακας,
ο Πίνακας Αποκλειομένων.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ