Κοινοβουλευτική παρέμβαση Αλεξοπούλου για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς

Στη σχετική αναφορά της, η κα Αλεξοπούλου ζητά από την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων να μεριμνήσει σχετικά με το αίτημα των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών.

Κοινοβουλευτική παρέμβαση Αλεξοπούλου για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς

Η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, σε συνέχεια των ενεργειών και παρεμβάσεών της αναφορικά με το θέμα των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών, με αίτημα τη μείωση του χρόνου υποχρεωτικής παραμονής στη θέση τοποθέτησης και μετά από σχετική επιστολή των εκπαιδευτικών, κατέθεσε κοινοβουλευτική αναφορά προς την αρμόδια Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως.

Στη σχετική αναφορά της, η κα Αλεξοπούλου ζητά από την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων να μεριμνήσει σχετικά με το αίτημα των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών, έτσι ώστε να υπάρξει απρόσκοπτη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, τόσο στις σχολικές μονάδες του νομού Αχαΐας όσο και σε όλα τα σχολεία της ελληνικής επικράτειας.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ