Κόλαφος ο Σαββιδάκης κατά του Αμβρόσιου
Τι ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης που υποδύεται τον παπα-Γρηγόρη στις «Αγριες Μέλισσες»
Πυρ και μανία έγινε ο Κωστής Σαββιδάκης με τις δηλώσεις του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου σύμφωνα με τις οποίες απέδωσε την τραγωδία στα Τέμπη σε τιμωρία του Θεού για το τριήμερο του Καρναβαλιού.
Ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν την οργή τους και ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης που υποδύεται τον παπα-Γρηγόρη στις «Αγριες Μέλισσες» ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του alpha ξέσπασε εναντίον του πρώην Μητροπολίτη υποστηρίζοντας πως τέτοιου είδους δηλώσεις είναι απαράδεκτες.
«Εχω ξαναπεί ότι οι άδειοι τενεκέδες κάνουν πολύ θόρυβο, οπότε κάποια στιγμή πρέπει να τους μαζέψουν. Ο Θεός δεν είναι τιμωρός. Ας ασχοληθούν με τα της εκκλησίας αυτοί οι άνθρωποι που βγαίνουν και λένε ό,τι χαζομάρα τους κατέβει στο κεφάλι και ας αφήσουν τον κόσμο να κάνει τη δουλειά του», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Σιωπηλός δολοφόνος» η χοληστερίνη: Η απλή αλλαγή που τη μειώνει δραστικά χωρίς φάρμακα
Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε USB 3.0 και παλαιότερες θύρες;
Μουσική μαγεία στο Αρχαίο Θέατρο Αιγείρας με τις «Ραψωδίες του Νερού» ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Δεν είναι η τουαλέτα: Αυτό είναι το πιο βρώμικο αντικείμενο μέσα στο σπίτι
Google Pixel 11: Έρχεται τον Αύγουστο με εκπλήξεις, νέα χρώματα και… τσιμπημένες τιμές!
Η παράσταση «Κατά Φαντασίαν Δολοφόνοι» από τον Σύλλογο Καλουσιωτών και Βασιλικού ΦΩΤΟ
Το πιο επικίνδυνο λαχανικό στο πιάτο σου; Το τρόφιμο που κρύβει βακτήρια και παράσιτα
Η πρώτη προπόνηση της Παναχαϊκής ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
