“Κολυμπάμε και απολαμβάνουμε το νερό με ασφάλεια”

Στόχος της δράσης που πραγματοποιήθηκε στην Καλόγρια αποτέλεσε η ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των πολιτών (ενηλίκων / παιδιών) αναφορικά με την υδάτινη ασφάλεια και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται σε αυτή.

"Κολυμπάμε και απολαμβάνουμε το νερό με ασφάλεια" Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, κ. Χαραλάμπος Μπονάνος, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Σπυρίδων Μυλωνάς και η Εκπρόσωπος Δημ. Σχέσεων του μη- κερδοσκοπικού Οργανισμού Safe Water Sports κ. Ελίζα Καραμπετιάν - Νικοτιάν κατά την παρουσίαση της ενημερωτικής πινακίδας

Στο πλαίσιο του θεσμού Solidarity Days, υλοποιήθηκε η δράση «Κολυμπάμε και απολαμβάνουμε το νερό με ασφάλεια» με διοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Ίδρυμα, Λήδας Νανάς και Σπύρου Δούκα και υποστηρικτές τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας, τον μη- κερδοσκοπικό Οργανισμό Safe Water Sports, την εταιρεία Data Consultants, την εφημερίδα «Πελοπόννησος», το ξενοδοχείο Kalogria Beach,την εταιρεία TÜV AUSTRIA HELLAS, τις επιχειρήσεις Sandhill – La Mer και αρωγό την εταιρεία Synedra.

Στόχος της δράσης αποτέλεσε η ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των πολιτών (ενηλίκων / παιδιών) αναφορικά με την υδάτινη ασφάλεια και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται σε αυτή.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας συνεργάστηκαν για την δημιουργία και τοποθέτηση ενημερωτικής πινακίδας που περιλαμβάνει τον «Κώδικα Θαλάσσιας Συμπεριφοράς» που δημιούργησε ο μη-κερδοσκοπικός Οργανισμός Safe Water Sports, σε μία από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες στην Δυτική Ελλάδα, την Καλόγρια Αχαΐας.

"Κολυμπάμε και απολαμβάνουμε το νερό με ασφάλεια"

Έλαβαν χώρα εκπαιδευτικές δράσεις ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης παιδιών. Τις εκπαιδευτικές δράσεις συντόνισε καταρτισμένο προσωπικό του μη- κερδοσκοπικού οργανισμού Safe Water Sports.

"Κολυμπάμε και απολαμβάνουμε το νερό με ασφάλεια"

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ στο κέντρο της πόλης - ΦΩΤΟ - BINTEO
Οι νοσοκομειακοί γιατροί για το πέμπτο κύμα της πανδημίας - Παρόντες στις κινητοποιήσεις των επόμενων Σαββάτων
Πάτρα: Σε αυτά τα τηλέφωνα καλούν όσοι έχουν κομμένο ρεύμα και θέλουν επανασύνδεση
Πάτρα - Επίσκεψη Γκάγκα στο Περιφερειακό Νοσοκομείο: «Κρίσιμες οι επόμενες δύο εβδομάδες»