Κολωνός: Απεργία πείνας ξεκινά η μητέρα της 12χρονης – «Δεν έπρεπε να ακούσω τη ΓΑΔΑ»

Η μητέρα της 12χρονης μιλά πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή, επιμένοντας στην αθωότητά της.

Κολωνός

Σε απεργία πείνας προχωρά η μητέρα της 12χρονης στην υπόθεση του βιασμού της ανήλικης στον Κολωνό.

Η μητέρα της 12χρονης – θύματος του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου και όχι μόνο – μιλά πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή, επιμένοντας στην αθωότητά της.

Σε δηλώσεις της στο Star, σημειώνει πως μετανιώνει που άκουσε τους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ να μην πλησιάσει τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο και αναφέρει πως αν γύριζε τον χρόνο πίσω, θα τον σκότωνε.

Έτσι, όπως είπε, θα ήταν «δίκαια και όχι άδικα μέσα στη φυλακή».

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, μέσα από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία, μετά την απόρριψη του αιτήματός της να αποφυλακιστεί, αποφάσισε να προχωρήσει σε απεργία πείνας.

Αν τον είχα απέναντί μου θα τον είχα σκοτώσει και θα ήμουνα δίκαια μέσα.

Έκανα το λάθος που άκουσα τη ΓΑΔΑ που μου είπε να μην τον πλησιάσω και να μην δώσω κάποιο στοιχείο ότι τον έχω καταγγείλει.

Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, τώρα δε θα υπήρχε ( ο Μίχος) και θα ήμουνα δίκαια μέσα και όχι άδικα, είπε η μητέρα της 12χρονης.

«Δεν είμαι μαστροπός»
Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για την κατηγορία της μαστροπείας, η μητέρα 12χρονης απαντά:

Εννοείται, εννοείται, έχω οκτώ παιδιά, έχω μεγαλώσει δύο κορίτσια μεγαλύτερα από την …. (σ.σ. λέει το όνομα της κόρης της), δηλαδή θα περίμενα αν είχα τέτοιες τάσεις, θα περίμενα η …. να πάει 12 χρονών για να γίνω μαστροπός στο παιδί, δηλαδή δεν είχα άλλα κορίτσια μεγαλύτερα να το κάνω;

Θα περίμενα να μεγαλώσει το συγκεκριμένο παιδί, να κάνω σε αυτό; Γιατί;

«Δεν έψαξαν στο υπόγειο που βίαζε το παιδί;»
Μάλιστα η μητέρα της 12χρονης αφήνει αιχμές και για την έρευνα που έκανε η Αστυνομία στο μαγαζί του Μίχου. Αναρωτιέται πώς δεν εντόπισαν εγκαίρως το κινητό και το tablet που είχε κρύψει ο Ηλίας Μίχος στο μαγαζί του, όπως πρώτο αποκάλυψε το Star.

«Αυτά βρέθηκαν στη σκάλα που πήγαινε στο υπόγειο. Σε ένα σημείο, λοιπόν, που ξέρουν ότι στο υπόγειο βιαζόταν το παιδί. Πώς δεν έψαξαν εκεί και βρέθηκαν μετά, και δεν βρέθηκαν από την αστυνομία. Ενας Πακιστανός πήγε και τα έδωσε όταν έμαθε ότι το συγκεκριμένο μαγαζί που καθάριζε ήταν του Μίχου» είπε η μητέρα της 12χρονης.

To μήνυμα της μητέρας στην κόρη της
«Ένα μήνυμα που θέλω να στείλω στο παιδί μου είναι να μην στεναχωριέται, να μην έχει τύψεις και ενοχές για μένα καθόλου, το μόνο που δεν φταίει σε τίποτα είναι αυτό», είπε μέσα από τη φυλακή η μητέρα της 12χρονης.