Κολωνός: «Δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη» – Τι δηλώνει ο δικηγόρος του 33χρονου – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη» είπε για τον 33χρονο καο την υπόθεση στον Κολωνό, και τόνισε πως για να πιστοποιηθεί αυτό διορίστηκε ψυχίατρος ως τεχνικός σύμβουλος του πελάτη του.

Κολωνός

Για έναν άνθρωπο με χρόνια κατάθλιψη, κλειστοφοβία και μειωμένη πνευματική δυνατότητα να διακρίνει την ηλικία της 12χρονης έκανε λόγο ο δικηγόρος του 33χρονου που συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού στον Κολωνό.

Υπόθεση βιασμού 12χρονης Κολωνός: Απολογείται σήμερα η μητέρα – Έρχονται και άλλες συλλήψεις
Ο δικηγόρος Γιάννης Μπαρκαγιάννης είπε ότι 33χρονος παραδέχεται ότι συνάντησε την 12χρονη δύο φορές, αλλά αρνείται ότι ήρθε ποτέ σε σεξουαλική επαφή.

Πρώην Πρόεδρος στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου ο πατέρας του παιδοβιαστή Μίχου
«Αρνείται κατηγορηματικά τις πράξεις, πράγματα βρέθηκε δύο φορές αλλά ποτέ δεν ήρθε σε ερωτική επαφή. Με έχει πείσει ότι δεν έχει τελέσει την πράξη. Στο πρώτο ραντεβού που είχε κλείσει με την ανήλικη, εκείνη του ζήτησε να βάλει πετσέτες στα παράθυρα του αυτοκινήτου, για να μην φαίνεται τι γίνεται στο εσωτερικό του οχήματος» είπε, συμπληρώνοντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» πως κάτι τέτοιο δεν έγινε καθώς ο πελάτης του «έχει χρόνια κατάθλιψη και κλειστοφοβία».

«Θα δώσω τα χρήματα στην μητέρα μου και επιστρέφω» φαίνεται να είπε η ανήλικη στον 33χρονο, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ, είπε ο κ. Μπαρκαγιάννης, λέγοντας πως υπάρχουν γραπτά μηνύματα μεταξύ του 33χρονου και της 12χρονης.

«Θεωρούμε βέβαιο ότι μιλούσε άλλος και όχι το κορίτσι»
«Δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη» είπε για τον πελάτη του και τόνισε πως για να πιστοποιηθεί αυτό διορίστηκε ψυχίατρος ως τεχνικός σύμβουλος του 33χρονου.

Για τις συνομιλίες που είχε ο πελάτης του με το προφίλ της 12χρονης, ο δικηγόρος είπε ότι θεωρεί βέβαια ότι δεν τον διαχειριζόταν η ανήλικη. «Θεωρούμε βέβαιο ότι μιλούσε άλλος και όχι το κορίτσι. Είναι δυνατόν 12 χρονών κορίτσι να ξέρει για e-banking και να του απαντά γιατί δεν φαίνεται η μεταφορά των χρημάτων στο ΑΤΜ;» διερωτήθηκε ο κ. Μπαρκαγιάννης.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ