Κολωνός: Η 12χρονη «αναγνώρισε καναλάρχη που τη βίαζε σε πολυτελές ξενοδοχείο»

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, αναφορικά με την υπόθεση με τους βιασμούς του 12χρονου κοριτσιού, από τον Ηλία Μίχο και πολλούς άλλους στους οποίους την εξέδιδε.

kanalarxis

Μία απίστευτα σοβαρή καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς φαίνεται πως γνωστός καναλάρχης τη βίαζε σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας αποκάλυψε πως μεταξύ των βιαστών της 12χρονης στα Σεπόλια βρίσκεται και γνωστός καναλάρχης της Αθήνας, ο οποίος τη βίαζε σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Πιο αναλυτικά, σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, αναφορικά με την υπόθεση με τους βιασμούς του 12χρονου κοριτσιού, από τον Ηλία Μίχο και πολλούς άλλους στους οποίους την εξέδιδε.

Ο κ. Νουλέζας αποκάλυψε πως μεταξύ των βιαστών του παιδιού βρίσκεται και γνωστός καναλάρχης της Αθήνας, ο οποίος τη βίαζε σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Μάλιστα, ο δικηγόρος χαρακτηρίζει τον καναλάρχη ως «βασιλιά του Telemarketing».
Η ανάρτηση Νουλέζα

«Συνταρακτική είδηση! Η 12χρονη ανήλικη από τον Κολωνό αναγνώρισε γνωστό Καναλάρχη Αθηνών “πελάτη” (βασιλιά του Telemarketing) που την βίαζε σε πολυτελές ξενοδοχείο!

Αναμένεται να γίνει δεκτό το αίτημα της να καταθέσει συμπληρωματικά στην κ 33 η Ανακρίτρια Αθηνών ώστε να ασκηθούν νέες ποινικές διώξεις για το κακούργημα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της.

Διότι η ανήλικη όπως πληροφορούμαι αναζητά στο διαδίκτυο να θυμηθεί να εντοπίσει αρκετούς επώνυμους και εύπορους παιδεραστές που ασέλγησαν επάνω της. Μεταξύ αυτών ένας κοινοβουλευτικός που έβλεπε στο βήμα αλλά έκτοτε χάθηκε.

Η λίστα 213 είναι μακρά και οι περισσότεροι επικοινωνούσαν ώστε να καθορίσουν συνάντηση μέσω Ηλ. Μίχου κυρίως μέσω της πλατφόρμας Blindschat μέσω emails πολλές φορές με ψευδώνυμα.

Για αυτό έχουν προσπαθήσει επανειλημμένα με βία εντείνοντας τις ενέργειες τους με την πρόσφατη επίθεση αγνώστου που παραβίασε την είσοδο της οικίας της και επεχείρησε να την πλήξει με μαχαίρι να την τρομοκρατήσουν να την εκφοβίσουν και να της κλείσουν τελικά το στόμα.

Υπάρχει αγωνιώδης προσπάθεια συγκάλυψης όπως γίνεται αντιληπτό. Νομίζω ότι πρόκειται και για διάφορους παρακρατικούς που διεκπεραιώνουν τέτοιες εντολές. Η Δικαιοσύνη έχει ζητήσει την λήψη πρόσθετων μέτρων φύλαξης της».

Πηγή: dikaiologitika.gr