Κολωνός: Η μητέρα της 12χρονης βρίσκεται σε απομόνωση στις φυλακές Κορυδαλλού
Ο πρώτος της προαυλισμός πραγματοποιήθηκε χθες (Τετάρτη 19/10), στις 9, για λόγους ασφαλείας.
Η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού στην υπόθεση του Κολωνού βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, όπου και έχει τοποθετηθεί στην πτέρυγα Β του πρώτου ορόφου, ενώ ο πρώτος της προαυλισμός έγινε χθες το βράδυ (Τετάρτη 19/10), για λόγους ασφαλείας.
Η 37χρονη μητέρα έχει τοποθετηθεί σε απομόνωση, χωρίς επαφές με τις υπόλοιπες συγκρατούμενές της, ενώ η ίδια έχει εκφράσει έντονους φόβους για τη ζωή της.
«Από τη στιγμή που υπάρχει αυτό το αδίκημα και αυτής της μορφής και την έκταση που έχει πάρει και προκειμένου να μην υπάρξει περίπτωση κίνδυνου της συγκεκριμένης, αυτή τη στιγμή κρατείται μόνη της σε καθεστώς προστασίας .Από εκεί και πέρα θα αποφασίσει μετά το συμβούλιο της φυλακής για πόσο διάστημα θα είναι εκεί και που θα τοποθετηθεί», ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος, Κώστας Βαρσάμης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αιματηρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν 30χρονο στον Δενδροπόταμο
Κλάδεμα και λίπανση το φθινόπωρο: Τι απαγορεύεται να ρίξεις στα φυτά
Ξεχνάτε πού είναι τα πράγματα σας η δεν διαβάζετε μικρά γράμματα; Η Google βρήκε τη λύση
Ασθενής σεισμική δόνηση στο Γερολιμένα Λακωνίας
Γιατί δεν πρέπει να αποθηκεύετε τα μπαχαρικά πάνω από την κουζίνα ή στο ψυγείο
