Κολωνός: Κατονομάζει κι άλλα πρόσωπα η 12χρονη – Νέα συμπληρωματική κατάθεση

Στη νέα αίτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη κατονομάζει 6-7 νέα πρόσωπα που την κακοποίησαν.

Κολωνός

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς με αίτηση για καινούρια συμπληρωματική κατάθεση, αποκαλύπτει νέα πρόσωπα.

Η 12χρονη φέρεται να είναι έτοιμη να καταθέσει και για το λόγο αυτό οι δικηγόροι της έκαναν αίτημα ώστε το παιδί να κληθεί να καταθέσει συμπληρωματικά.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ΕΡΤ, η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη κατέθεσε εκ νέου αίτηση στην ανακρίτρια για συμπληρωματική κατάθεση της ανήλικης, καθώς έχει να υποδείξει στις αρχές νέα πρόσωπα που την κακοποίησαν σεξουαλικα. Αντίστοιχο αιτημα είχε κατατεθεί προ 10ημερου από την έτερη δικηγόρο της μικρής, Ασπασία Ταραχοπούλου, το οποίο είχε απορριφθεί ως αόριστο.

Στη νέα αίτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη κατονομάζει 6-7 νέα πρόσωπα που την κακοποίησαν. Στη δήλωσή της η Κα Λεγάκη συσχετίζει αυτή την εξέλιξη με τις διαδοχικές απειλές που δέχεται η 12χρονη και τα αδέρφια της, το τελευταίο διάστημα.

Κολωνός – Βιασμός 12χρονης: Στον ιατροδικαστή η ανήλικη μετά την επίθεση με μαχαίρι

Χθες πάντως, σύμφωνα με τους δικηγόρους του, το ανήλικο κορίτσι δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι μέσα στο σπίτι της θείας του, η οποία το έχει πάρει υπό την προστασία της. “Άγνωστος άνδρας, με καλυμένα χαρακτηριστικά και καλυμένα τα παπούτσια του με ποδονάρια, προσπάθησε να μπει από την πόρτα, η μικρή την έσπρωξε και πρόλαβε να επιτεθεί στο κορίτσι με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο χέρι! Το κορίτσι φώναξε δυνατά και αμύνθηκε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να σπεύσει να φύγει” καταγγέλλουν οι δικηγόροι του κοριτσιού.

«Πριν από δύο ημέρες άγνωστος, σταμάτησε μπροστά στον μικρό αδερφό της 12χρονης και τον προειδοποίησε με κίνηση του χεριού να σωπάσει. Πριν από δέκα ημέρες πέτρα έσπασε παράθυρο στο δωμάτιο των παιδιών, κάποιος με κουκούλα εθεάθη να παρακολουθεί το σπίτι», είπε στην ΕΡΤ η δικηγόρος της μικρής, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Μετά από αυτά τα γεγονότα, αναμένεται να υποβληθεί αίτημα στην Εισαγγελία Ανηλίκων για φύλαξη του σπιτιού, που διαμένει το παιδί.