Κολωνός: Ο 53χρονος εξέδιδε τη 12χρονη και σε «ηθοποιούς, καλλιτέχνες και πολιτικούς»
Ακόμα περισσότερες συγκλονιστικές μαρτυρίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Ύστερα από την αποκάλυψη του θείου της 12χρονης πως υπήρχε ζευγάρι που επικοινωνούσε με τη 12χρονη μέσω messenger, τώρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας ακόμα περισσότερες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.
Συγκεκριμένα, η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος με δικές τις δηλώσεις στους δημοσιογράφους αναφέρει πολύ χαρακτηριστικά πως ο 53χρονος εξέδιδε τη 12χρονη σε «πελάτες» που κακοποιούσαν το ανήλικο κορίτσι και ανήκαν σε κύκλους διάσημων προσώπων.
Σύμφωνα με την κα. Έλλη Κανελλοπούλου, ο 53χρονος διατηρούσε έναν χώρο στο Γκάζι, εκεί όπου κρατούσε το ανήλικο κορίτσι με σκοπό να κακοποιείται, ενώ η ίδια υποστηρίζει πως έχει επίσης στην κατοχή της ένα στικάκι με αρχεία, τόσο βίντεο όσο και φωτογραφίες, με τα οποία μπορεί να αποδείξει τα όσα δηλώνει και τα οποία έχει αφήσει στην ανακρίτρια, ώστε εκείνη να επικοινωνήσει μαζί της, προκειμένου να καταθέσει.
Σε αυτόν τον κύκλο των διάσημων προσώπων ανήκαν «ηθοποιοί, καλλιτέχνες και πολιτικοί».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Ολοκληρώθηκε το Τουρνουά «Λάμπης Γκρίντζος» στα Καλάβρυτα ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Ζώδια σήμερα 22/8: Απόλυτη αρμονία, χαρά και εσωτερική ισορροπία!
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
