Κολωνός: «Ο Μίχος κατέστρεψε κινητό με στοιχεία ανδρών» καταγγέλλει η θεία της 12χρονης – Η κατάσταση του παιδιού

Σημειώνεται πως η θεία της 12χρονης είναι το πρόσωπο που βοήθησε να αποκαλυφθεί η φρικτή υπόθεση και σήμερα αυτή που βοηθά τη μικρή, καθώς την έχει στο πλευρό της.

12ΧΡΟΝΗ

Το πρόσωπο που έκανε την μεγάλη αποκάλυψη και ξετυλίχθηκε η υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης, η θεία του θύματος, καταγγέλλει πως «ο Μίχος έχει εξαφανίσει ένα κινητό με στοιχεία ανδρών».

Η θεία του παιδιού, μιλώντας για την ψυχολογική του κατάσταση, αναφέρει: «Φοράει όλη την ώρα μία κουκούλα, φοβάται να βγει έξω και στο “Χαμόγελο” δύο μήνες αρνιότανε να βγει έξω. Αυτό που είδα εγώ το βράδυ γιατί μου έκανε και πυρετό και δεν το περίμενα τόσο, γιατί εδώ πάντα χαιρότανε όταν ερχότανε. Δεν περίμενα τόσο τραγική κατάσταση, “δεν μπορώ θεία να κοιμηθώ, βλέπω συνέχεια αυτόν μπροστά μου, θέλω τη μαμά”».

«Εγώ την είχα και το Πάσχα εδώ την είχα ένα μήνα. Δεν κατάλαβε ο νονός, ο φίλος μου, κανένας μας τίποτα βλέπαμε ένα κανονικό παιδί το οποίο βέβαια επειδή μπήκε στην εφηβεία λέγαμε ίσως να έχει λίγο παραπάνω νεύρα. Όταν είδα τα βίντεο εγώ, δεν μπορούσα να κοιμηθώ έβλεπα εγώ εφιάλτες», προσθέτει η ίδια, μιλώντας στο Mega.

Σημειώνεται πως η θεία της 12χρονης είναι το πρόσωπο που βοήθησε να αποκαλυφθεί η φρικτή υπόθεση και σήμερα αυτή που βοηθά τη μικρή, καθώς την έχει στο πλευρό της.

«Δεν είναι και μόνο αυτό το παιδί είναι όλα τα παιδιά είναι και τα μωρά είναι και τα άλλα τα παιδιά και τα μεγάλα όλα υποφέρουνε από αυτό το πράγμα», λέει.

Πώς η θεία της ανακάλυψε τι συνέβαινε

Η γυναίκα μίλησε και για τη στιγμή που ανακάλυψε τι συνέβαινε στη μικρή.

 

Ειδικότερα, δήλωσε: «Εγώ ας πούμε της έλεγα είμαστε διακοπές, το έλεγα όμως πολύ χαλαρά δεν καταλάβαινα κάτι άλλο, “είμαστε διακοπές γιατί είσαι συνέχεια στο τηλέφωνο”, “παίζω θεία παιχνίδια, παίζω παιχνίδια” και κάποια στιγμή κράταγε ένα σπασμένο τηλέφωνο. Το κράταγε και στα δύο χέρια της. Τελείως για πλάκα, το τραβάω από τα χέρια, έτσι ότι “αμάν ρε με αυτά τα τηλέφωνα” και εκεί είδα την αντίδραση του παιδιού. Είδα πανικό, είδα φόβο».

– Δημοσιογράφος: Δηλαδή, ουσιαστικά, είναι εκείνη την ώρα όλα ξεκίνησαν από το βλέμμα του παιδιού.

– Θεία 12χρονης: Από την αντίδραση και ότι μου κλείδωσε το τηλέφωνο όπως το πήρα εγώ στο χέρι μου σηκώθηκε απότομα, ενώ βλέπω εγώ αυτουνού το μήνυμα μου το κλειδώνει εκεί έγινε όλο αυτό. Η μικρή είναι ακόμα σε σοκ και κλαίει όλη μέρα.

«Εμείς δεν έχουμε κανέναν ψυχολόγο και καμία υποστήριξη»

Η θεία της 12χρονης καταγγέλλει επίσης: «Και εμείς δεν έχουμε κανέναν ψυχολόγο και καμία υποστήριξη να μας πουν έστω πώς θα φερθούμε. Είναι τραγικό αυτό το ότι έχει αφεθεί ένα παιδί σ’ αυτή την κατάσταση και να ξέρει κιόλας. Μιλάει τώρα με τη μαμά της με παίρνει εμένα τηλέφωνο αλλά δεν διανοείστε τώρα δεν μπορώ να σας το εξηγήσω».

«Η εισαγγελέας ήταν φοβερή και σαν άνθρωπος είχε μείνει άναυδη όταν της είπα ότι το παιδί δεν έχει ψυχολογική υποστήριξη. Τους πήρε η ίδια τηλέφωνο, της είπαν ότι δεν μπορούσανε από τον νόμο γιατί λέει το παιδί για να δίνει τις καταθέσεις θα έπρεπε να είναι ανέπαφο από ψυχολογική υποστήριξη», συμπληρώνει η ίδια.

«Ο Μίχος έχει εξαφανίσει ένα κινητό με στοιχεία ανδρών»

Η θεία της 12χρονης, μιλώντας στο ίδιο μέσο, ανέφερε σχετικά με τα κινητά που είχε στη διάθεσή του ο Ηλίας Μίχος:

«Το τηλέφωνο που είχε τα περισσότερα στοιχεία αυτός, δεν του το βρήκανε. Γιατί όταν ένα μήνα τον αφήνεις έξω, ενώ εμείς τον είχαμε προειδοποιήσει, χωρίς να γνωρίζουμε βέβαια τι έπρεπε να γίνει, επάνω στη σύγχυση, το εξαφάνισε αυτό το τηλέφωνο που έκανε τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, που πήγαινε το παιδί στα σπίτια».

Στη συνέχεια, δηλώνει πως «Υπάρχουν πάρα πολλοί εκεί έξω, υπάρχουν και άλλοι μάλλον, για να μην πω πάρα πολλοί, οι οποίοι δεν έχει γίνει τίποτα με αυτούς. Το τηλέφωνο του με τις τηλεφωνικές και αυτό θα ήθελα να μάθω, από κάποιον ειδικό από τις τηλεφωνικές, δεν μπορούν να βρούνε αυτά τα πράγματα χωρίς τηλέφωνο; Χωρίς συσκευή;».

«Το παιδί ήξερε ακριβώς τα τηλέφωνά του, λείπει λέει ένα τηλέφωνο που δεν του βρήκανε, το οποίο μ’ αυτούς μιλούσε που πήγαινε στα σπίτια, αν δεν βρούνε λοιπόν αυτό το τηλέφωνο, ή αν δεν μπορεί η τηλεφωνική γιατί δεν ξέρω τι γίνεται με αυτά, να βρει χωρίς συσκευή με ποιους μιλούσε ο κύριος, δεν θα βρει ποτέ αυτούς που πήγανε στα σπίτια», λέει έπειτα.

«Υπάρχουν και άλλα άτομα, σε ένα τηλέφωνο που βρήκανε της μικρής που ήταν σπασμένο, η μικρή μου είπε ότι: “εκεί θεία υπάρχουν και άλλοι” και λέει είχε κάνει δύο φορές επαναφορά και της είπανε από την αστυνομία ότι δεν μπορούν ίσως να βρούνε τα στοιχεία», καταγγέλλει μετά η θεία της 12χρονης.

Τέλος, τονίζει πως «Εγώ θέλω ειλικρινά σας μιλάω, να πιαστεί και ο τελευταίος, δεν θέλω να τη γλιτώσει κανείς από αυτό το πράγμα. Θέλω να πάρουν αυτό που τους αξίζει, όπως καταστρέψανε εμένα, το παιδί, να καταστραφεί όλη τους η ζωή, να μην μπορούν να ξανακυκλοφορήσουν έξω και όχι να φοβάται το παιδί και να είναι με τις κουκούλες για να βγει έξω».

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments