Κολωνός: Οι άνδρες που «σκιαγραφεί» η 12χρονη και οι νέες έρευνες με άρση απορρήτου επικοινωνιών

Πέραν όλων αυτών, είναι πιθανό το σενάριο να γίνουν έρευνες και σε βάρος δεκάδων ατόμων, 50-55 ανδρών.

βιασμός

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, με το ενδεχόμενο να φαίνεται πως είναι ανοικτό για μαζικές διώξεις.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει έξι συλλήψεις, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η εμπλοκή κι άλλων προσώπων στον εφιάλτη που βίωνε η ανήλικη.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, μεταξύ των προσώπων που έχει περιγράψει με λεπτομέρειες η 12χρονη στην δεύτερη κατάθεσή της είναι δύο συγκεκριμένοι άνδρες, που είναι παντρεμένοι με παιδιά και μάλιστα ο ένας έχει ένα παιδάκι στην ίδια ηλικία με την 12χρονη, όπως είπε ο ίδιος στην ανήλικη. Σε βάρος τους είναι πιθανόν να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.

Προσδιορίζεται στη δικογραφία και η παρουσία δύο άλλων ανδρών, ενός συγγενούς του Ηλία Μίχου και ενός ατόμου που φέρεται να έστελνε κάποια εμβάσματα στον λογαριασμό της μητέρας. Ο δεύτερος είναι πρώην υπάλληλος κρατικής υπηρεσίας, επίσης, παντρεμένος.

Πέραν όλων αυτών, είναι πιθανό το σενάριο να γίνουν έρευνες και σε βάρος δεκάδων ατόμων, 50-55 ανδρών.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, στέλνονται αιτήματα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, καθώς, όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία, ορισμένοι απ’ όσους επικοινώνησαν με το προφίλ που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος Ηλίας Μίχος πραγματοποίησαν τα ραντεβού των βιασμών με την 12χρονη, ενώ κάποιοι άλλοι προχώρησαν σε συνομιλίες, που ξεπέρασαν το όριο της «νομιμότητας».

 

Οι δεύτεροι, είναι πιθανόν να κατηγορηθούν για παράβαση του νόμου 348 β για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους, που αποτελεί αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα. Δηλαδή, έχουν επιδιώξει να συναντήσουν την ανήλικη. Το αδίκημα αυτό επιφέρει ποινή φυλάκισης δύο ετών.

Σε περίπτωση που έχουν λάβει φωτογραφίες της ανήλικης, όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός, πρόκειται για κακούργημα που επιφέρει ποινή φυλάκισης μέχρι και 10 χρόνια, ασχέτως εάν δεν έκαναν τελικά ραντεβού και δεν βίασαν το κορίτσι.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ