Κολωνός: Προθεσμία να απολογηθούν οι δύο νέοι κατηγορούμενοι – Το προφίλ του 39χρονου πατέρα
Εξελίξεις στην υπόθεση Κολωνού με μία νέα σύλληψη και προθεσμία για την απολογία των δύο κατηγορουμένων.
Το πρωί της Παρασκευής (4/11) έφτασαν στα δικαστήρια οι δύο νέοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση του Κολωνού, οι οποίοι τελικά πήραν προθεσμία, για να απολογηθούν την Τρίτη 8 Νοεμβρίου.
Οι δύο νέοι κατηγορούμενοι είναι ένας 35χρονος εισοδηματίας από τη Δυτική Αττική και ένας 39χρονος πατέρας ανήλικου παιδιού από το Μαρούσι, αμφότεροι έχοντας συλληφθεί το απόγευμα της Πέμπτης (3/11), ύστερα από συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε μέσα στην εβδομάδα η 12χρονη.
Το προφίλ του 39χρονου πατέρα
Ο 39χρονος άνδρας που συνελήφθη, οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια και πήρε προθεσμία για την απολογία του, είναι πατέρας ενός 9χρονου αγοριού και εργάζεται σε εταιρεία σεκιούριτι.
Ζει στην περιοχή της Μεταμόρφωσης και του Νέου Ηρακλείου, ενώ όταν είχε εμφανιστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, είχε υποστηρίξει πως δεν είχε βρεθεί με τη 12χρονη, απλά είχε συνομιλήσει μαζί της μέσω Blindchat, κάτι που φυσικά αποδείχτηκε ψέμα, καθώς η 12χρονη τον αναγνώρισε ως βιαστή της.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Προσωπικός Βοηθός: Πώς θα κάνετε αίτηση για 1.939 ευρώ τον μήνα
Η star του Χόλιγουντ που εφηύρε το Bluetooth και το WiFi και κανείς δεν την πίστεψε
Ιωάννα Τούνη: Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένειά της
Οι 4 Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά έως τα Χριστούγεννα 2026
Τα social media «καταβροχθίζουν» την τηλεόραση
Ο Ιστιοπλοϊκός της Πάτρας στο Aegean Regatta 2026
ΕΕΤΑΑ – Παιδικοί σταθμοί: Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα
Η Apple αποκάλυψε κατά λάθος τα AirPods με κάμερα
